SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kiki: Lanet-i Cin

0
Güncellendi - 2020-02-14 04:02:14
Kiki: Lanet-i Cin
A- A+ PAYLAŞ

Dram, gerilim ve korku türündeki filmin yönetmenliğini, senaristliğini ve başrolünü Mustafa Miraç Kaya üstleniyor.

Samsun’un Vezirköprü ilçesine bağlı Güldere köyünde gerçekten yaşanmış bu olay, Medyum Kaan Soyluhan’ın günlüğünden alınmıştır.

Aradığı mutluluğu görücü usulü yaptığı evliliğinde bulamayan Muzaffer, eşi Şenay ve iki çocuğunu bırakıp, yasak aşk yaşadığı Satı ile evlenir. Satı ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Elif, dmd hastasıdır. Ayrıca şizofreni hastası olan Elif, sürekli halüsinasyonlar yaşamaktadır. Kızının hastalığını kabul etmeyen Muzaffer, kızını bu durumdan kurtarmak için sürekli doktorlara başvurur fakat hiçbir sonuç almaz. Çareyi önce komşuları aracılığı ile tanıştığı astrolog Yeliz’de daha sonra Yeliz aracılığı ile tanıştığı Bedir isimli medyumda arayan Muzaffer, Bedir’in kızı için son çare olduğuna inanmaktadır. Bedir’in Elif’i kurtarma çabaları sonuç vermez. Zira Bedir’in de fark edemediği farklı bir etki sadece Elif’i değil tüm aileyi çoktan esir almıştır ve Muzaffer kendisini ve ailesini uçsuz bucaksız bir labirentin içinde bulmuştur. Bedir’in aileyi kurtarma çabaları içerisindeyken farkında olmadan ortaya çıkaracağı sırlar, tüm bağları kopartacaktır. Hangisi hayal, hangisi gerçek. Siyah ve beyazın ortasındaki ince bir çizgide yürürken bir ailenin yok yere yok oluşuna tanıklık eden Bedir’in bıkmadan usanmadan verdiği bu mücadelenin, aslında kanlı bir intikam savaşına dönüşmesi, hiç umulmayan bir netice ile son bulacaktır.

Yönetmen: Mustafa Miraç Kaya

Oyuncular: Mustafa Miraç Kaya, Türkan Kılıç, Yaşar Aydınlıoğlu, Reyhan İlhan, Müzeyyen Paksoy

Tür: Korku

Yapım Yılı: 2020 (85 dk)

Vizyon Tarihi: 14 Şubat 2020 Cuma

Senaryo: Mustafa Miraç Kaya

Yapımcı Firma: Ema Yapım

Yapım Ülkesi: Türkiye

Orijinal Dil: Türkçe

intersinema.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız