SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Kılıbık' İlgi Gördü

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi 2011 yılı kültürel etkinlikleri çerçevesinde “Dünya Tiyatrolar Günü” nedeniyle Sabancı Kültür Merkezinde Muammer Karaca tarafından yazılan ve Kazım Doğan’ın yönetmenliğini yaptığı “Kılıbık” adlı tiyatro oyunu sahnelendi.

27 Mart Pazar günü Sabancı Kültür Merkezinde saat 19.30’da sahnelenen oyuna Belediye Başkan Yardımcısı Ertan Mumcu ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Dünya Tiyatrolar Günü nedeniyle Anadolu Sanat Tiyatrosu tarafından sahnelenen “Kılıbık” adlı oyuna vatandaşlar büyük bir ilgi gösterdi. Yoğun bir kalabalık tarafından izlenen tiyatro oyunu, vatandaşları bol bol güldürüp hoş vakit geçirmelerini sağladı.

Oyun sonunda bir konuşma yapan Belediye Başkan yardımcısı Ertan Mumcu, “Anadolu Sanat Tiyatrosu gurubuna ve yönetmen Kazım Doğan’a“Dünya Tiyatrolar Günün” de Belediyemizin katkılarıyla bu oyunu sahneledikleri içinde teşekkür ediyorum. Oyunu izlerken gerçekten keyifli anlar yaşadık. Bütün tiyatro severlerin Dünya Tiyatrolar Günü’nü kutluyorum” dedi.

Oyun sonunda tiyatroculara başarılı performanslarından dolayı çiçek veren Belediye Başkan Yardımcısı Ertan Mumcu, oyuncuların başarılarının devamını diledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız