SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kılıç CHP Grup Yönetiminde

A- A+ PAYLAŞ

ANKARA- CHP Grup Yönetimi için yapılan seçimlerde, grup başkanvekilleri değişmedi.

CHP Grubu, Genel Başkan Deniz Baykal'ın başkanlığında bugün sabah saatlerinde TBMM'de seçim gündemiyle toplandı. Grupta yapılan seçimde grup başkanvekilleri, Grup Yönetim ve Grup Disiplin Kurulu üyelikleri ile grup denetçileri belirlendi.

Buna göre, Ali Topuz, Kemal Anadol ve Haluk Koç, yeniden grup başkanvekilliklerine seçildi. Grup Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:

"Feridun Fikret Baloğlu (Antalya), Haşim Oral (Denizli), Yılmaz Kaya (İzmir), Muharrem Kılıç (Malatya), Ali Kemal Deveciler (Balıkesir) Mehmet Küçükaşık (Bursa), Ali Arslan (Muğla), Hasan Güyüldar (Tunceli) ve Harun Akın (Zonguldak)."

Grup Disiplin Kurulu üyeliklerine ise Halil Ünlütepe (Afyonkarahisar), Ali Cumhur Yaka (Muğla), Mevlüt Coşkuner (Isparta), Atila Emek (Antalya), Gökhan Durgun (Hatay), Halil Tiryaki (Kırıkkale) ve Nuri Çilingir (Manisa) getirildi.

Grup Denetçileri de Kemal Sağ (Adana) ve Ensar Öğüt (Ardahan) oldu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız