SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kılıç İçin Mevlid Okutuldu

0
Güncellendi - 2016-04-02 21:45:00
Kılıç İçin Mevlid Okutuldu
A- A+ PAYLAŞ

Geçtiğimiz Şubat ayında Ankara’da hayatını kaybeden Malatyalı bürokrat ve siyasetçi Derviş Ali Kılıç için memleketi Malatya’da mevlit okutuldu.

Yeni Cami de öğlen namazı sonrası okutulan mevlide vatandaşların yanı sıra Kılıç ailesi ve dostları da katıldı. Kılıç’ın yeğeni Murat Tokay, Malatya’nın yetiştirdiği enden siyasetçilerden Derviş Ali Kılıç’ın 40'ıncı gün mevlidi şerifini okutmak için toplandıklarını belirterek “Allah nasip ederse artık her yıl 2 Nisan’da Yeni Cami’de mevlit okutacağız” diye konuştu.

Uzun yıllar siyasetin içinde yer alan ve merhum Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’e yakınlığıyla bilinen Derviş Ali Kılıç, uzun yıllar bürokraside de önemli görevlerde bulundu. Siyasete Adalet Partisi’yle başlayan ve Doğru Yol Partisi’yle devam eden Kılıç, geçirdiği kalp krizi sonrası 21 Şubat’ta Ankara’da kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız