SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kılıçaslan- Çarmıklı Düğünü

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın köklü ailelerinden Kılıçaslan'ların oğlu Mustafa Kılıçaslan ile İstanbul'un tanınmış ailelerinden Çarmıklı'ların kızı Ceyda Çarmıklı'nın Four Seasons Otel'de gerçekleştirilen düğünü cemiyet ve iş dünyasının önemli isimlerini bir araya getirdi.

Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Nilgün-Oğuz Çarmıklı'nın kızı Ceyda Çarmıklı ile Ayten-Turhan Kılıçaslan'ın oğlu Mustafa Kılıçaslan Four Seasons Otel'de gerçekleştirilen düğün töreni ile evlendiler.

Aralarında Mesut Yılmaz, Ahmet Özal gibi siyasetçilerin de bulunduğu yaklaşık 650 kişinin davetli katıldığı düğünde cemiyet ve iş dünyasının önemli isimleri hazır bulundu.

Gelinin şahitliğini Süreyya Ciliv, İlhan Kılıçaslan, damadın şahitliğini ise Nurettin Çarmıklı ve Rıdvan Yirmibeşoğlu üstlendi.

Gelin Ceyda Kılıçaslan Nurol Holding Yönetim Kurulu Üyesi, damat Mustafa Kılıçaslan Microsoft'ta üst düzey yetkili olarak görev yapıyor. Çift düğün töreni sonrası balaylarını geçirmek üzere Karayipler'e gidecekler.

Daha önce Microsoft Türkiye'de Internet Grup Müdürü olan Mustafa Kılıçaslan, Seattle'da Global Şirket Yönetimi Çözümleri Grubu'nda İş Geliştirme Müdürü olarak görev yapmış ve Microsoft'un Ortadoğu, Afrika, Orta ve Doğu Avrupa'dan Sorumlu Stratejik İşbirlikleri Direktörü olarak Türkiye'ye dönmüştü.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız