SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kılıçdaroğlu: Başbakan'ın Ağzından Kan Damlıyor!

A- A+ PAYLAŞ
 
'Bu baş bu yastıktan kalkar mı kalkmaz mı. Bize göre kalkmaz. Bu hükümet süre olarak olmasa da işlevsel olarak bize göre artık bir topal ördektir. Yerel seçimler CHP’nin iktidara taşınacağı bir dönem olacaktır' 
 
Kılıçdaroğlu, Parti Meclisini İzmir'de topladı.Kılıçdaroğlu toplantıda yaptığı konuşmada şunları söyledi:
 
AKP’nin yarattığı algı ile yaşattığı gerçek arasında çelişki artık çekilmez noktaya gelmiştir. Hiçbir iktidara nasip olmayan bir imkan beceriksiz ellerde heba edilmiştir.
 
"TÜRKİYE 9 YILDA HEP KAYBETTİ"
 
İktidarda oldukları 9 yıl boyunca Sayın başbakan’dan olgunlaşma bekleyenler hayal kırıklığına uğramıştır.
 
AKP iktidarında Türkiye bütün ulusal dava ve projelerinde kaybeden taraf olmuştur.
 
Başbakan ve hükümetin artık AB vizyonu ve hedefi kalmamıştır. Türkiye Avrupa’dan hızla uzaklaştırılmaktadır. Müzakerelerin halkı oyalamaktan başka bir amacı kalmamıştır.
 
"BAŞBAKAN'IN AĞZINDAN KAN DAMLIYOR"
 
Kürt açılımı diyen Başbakan’ın son zamanlarda ağzından kan damlamaktadır.
 
Türk dış politikası doğu-batı ekseninde işleyen ve saygı gören yapısını kaybetmiştir. Deneyimli diplomatlar monşerler denilerek dışlanmıştır.
 
Sadece son 2 ayda yaşanan skandalların her biri bir iktidarın sonunu getirmek için yeterlidir.
 
"DENİZ FENERİ'NDE HÜKÜMETİN ETEKLERİ TUTUŞUYOR"
 
Ancak iş Deniz Feneri davasına gelince hükümetin etekleri tutuşuyor. Hiçbir ülkede böyle bir olay yaşanmaz. Yaşanırsa bedeli ağır olur.
 
Bu baş bu yastıktan kalkar mı kalkmaz mı. Bize göre kalkmaz. Bu hükümet süre olarak olmasa da işlevsel olarak bize göre artık bir topal ördektir.
 
Türkiye asla bir tek parti rejimine razı olmayacaktır.
 
Halkımıza bu açıdan güveniyoruz. Ama güvenimizin pekişmesi parti olarak bizim çalışmamıza bağlı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız