SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kılıçdaroğlu da 8 Mart'ta Gelecek

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:50:46
Kılıçdaroğlu da 8 Mart'ta Gelecek
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 8 Mart 2014 günü Malatya'ya geleceği öğrenildi.

30 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun, 8 Mart günü Malatya'ya geleceği, ayrıntılı     programın daha sonra açıklanacağı belirtildi.

CHP MİTİNGLERİ..

Kılıçdaroğlu olağanüstü koşullarla  karşılaşılmazsa  1 Mart’ta Bursa Yalova, 2 Mart günü Eskişehir, 3 Mart günü Edirne Kırklareli, 4 Mart günü  Tekirdağ İstanbul, 5 Mart günü Rize Artvin, 6 Mart günü Giresun  Trabzon, 7 Mart günü Ordu Samsun, 8 Mart günü Adana ve Malatya'da 9 Mart günü de Mersin’de yapacağı 16. mitingle ilk haftayı tamamlayacak. 

CHP Lideri Kılıçdaroğlu 10 Mart pazartesi günü Niğde Kayseri, Salı günü Çorum Amasya, Sinop, Çarşamba Bolu, Düzce, Karabük, Perşembe Bartın, Zonguldak, Cuma Kocaeli, Sakarya, Cumartesi İstanbul ve 16 Mart Pazar günü yapacağı Ardahan ,Kars ve Ankara mitingiyle ikinci haftayı da 15 mitingle tamamlamış olacak.

17 Mart pazartesi günü mitinglerine Elazığ ve Tunceli ile devam edecek olan Genel Başkan Kılıçdaroğlu 18 Mart Salı günü Muğla, Çarşamba Aydın, Perşembe Tokat, Sivas,  Cuma Adıyaman, Gaziantep, Cumartesi İzmir, 23 Mart Pazar günü de Antalya’da yerel seçim kampanyasını sürdürecek, mitinglerde konuşacak.

Seçime altı gün kala 24 Mart’ta Isparta ile Burdur’da miting yapacak olan CHP Lideri Kılıçdaroğlu Salı günü Denizli, Uşak,  Çarşamba Manisa,Balıkesir  Perşembe Hatay ve Adana, Cuma Ankara, 29 Mart cumartesi günü ise İstanbul’da bir kez daha miting ile şehir turu yapacak ve gece Ankara’ya dönecek.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız