SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kılıçdaroğlu Kayısıcı..

A- A+ PAYLAŞ

Nebahat KOÇ-AKŞAM Gazetesi

Enerjisini altın çilek ve kestane balına borçlu olan Başbakan Erdoğan'dan sonra CHP lideri Kılıçdaroğlu da sağlık reçetesini açıkladı: Kuru kara üzüm, kayısı, az ama sağlıklı uyku ve program uygunsa evde kahvaltı

Yoğun tempoya ayak uydurmaya çalışan siyasetçiler, beslenme şekilleri ve yedikleriyle de dikkat çekiyor. Başbakan Tayyip Erdoğan, altın çilek ve kestane balı tüketmesiyle gündeme geldi. Biz de kıran kırana geçecek seçim kampanyası öncesi ana muhalefet lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na günde 3 miting yapacak enerjiyi nereden bulacağını sorduk.

İşte Kılıçdaroğlu'nun sağlık reçetesi:
AZ AMA SAĞLIKLI BİR UYKU: Bu yoğun sürede sağlığıma elimden geldiğince dikkat edeceğim ve hastalanmamaya çalışacağım. Bunun yolu iyi beslenmeden geçiyor. Bunun yanında rahat ve sağlıklı uyumak önemli. Ben de az ama sağlıklı uyumaya gayret gösteriyorum.

HEKİM ARKADAŞLARIM VE EŞİMİN TAVSİYELERİ: Bir grup hekim arkadaşım gönüllü destek oluyorlar. Birden fazla tavsiyeleri var. Olabildiğince yorulmamak yine olabildiğince dinlemeyi öneriyorlar. Kilo kaybı olmaması yönünde öğütleri var. Referandum sırasında 3.5 kilo kaybım vardı. Eşimin de uyarıları, öğütleri oluyor ama izin verirseniz onları söylemeyeyim.

MASAMDAN EKSİK ETMEM: Özellikle kayısı ve kuru kara üzümün ağırlıkta olduğu kuruyemişi öneriyor hekim arkadaşlarım. Bunları tüketmeye çalışıyorum. Çalışma masamda her zaman bu kuruyemişler vardır.

ÇAY TUTKUNU: Ankara'daysam ve programım uygunsa kahvaltımı evde yaparım. Kahvaltımın olmazsa olmazı çaydır. Saymadım günde ne kadar çay içiyorum ama en yoğun tükettiğimiz sıvı çay.

MİTİNGLER İÇİN HEYECANLI: Miting programımız Samsun'dan başlayacak. Heyecanlıyım. Siyaset heyecan işi. Umarım 13 Haziran'da beklediğimiz sonucu alırız ve mutlu oluruz. Tabii Samsun'un özel bir yeri var. Tümünde olmasa bile bazı mitinglerde eşim de olacak.

Sorunun çözülmesi güzel olay
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, YSK'nın eksik belgelerini tamamlayan adaylarla ilgili kararını 'Sorunun çözülmesi güzel bir olay. Sorunun çözülmesine kim katkı verdiyse hepsine teşekkür ediyoruz. Ama sonuçta yasaları dolanmak gibi bir süreci yaşadığımızı da bilmenizi isterim. Önemli olan seçim barajının indirilerek milli iradenin parlamentoya tam yansımasını sağlamaktır' dedi. Kılıçdaroğlu dün Ankara'da milletvekili adaylarıyla birlikte OSTİM'i ve OSİAD'ı ziyaret etti.

Türkülerle söyleyemediğimi anlatacağım
CHP İstanbul milletvekili adaylarını tanıttı. Conrad Otel'deki tanıtım toplantısına yaklaşık 30 aday katılmazken, listede 2'nci bölge 11'inci sırada yer alan Milletvekili Çetin Soysal tanıtımın otelde yapılmasını protesto ederek toplu fotoğrafa girmedi. Türkan Saylan'ın cenaze namazını kıldırırken yaptığı konuşmayla dikkatleri çeken ve CHP'den aday gösterilen emekli müftü İhsan Özkes, 'Türkiye'ye ışık saçan Saylan bana da ışık oldu' dedi.

Sanatçı Sabahat Akkiraz 'Türkülerimle söyleyemediklerimi Meclis kürsüsünden söyleyeceğim. Sanatçıların, kadınların, Alevilerin ve tüm insanların sorunları için Meclis'e gitmek istiyorum' diye konuştu. CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu da 'CHP Diyarbakır'dan milletvekili çıkaracak, çok iddialıyım, hatta iddiaya girerim' dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız