SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kılıçdaroğlu ve Bahçeli Geliyor

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:05:31
Kılıçdaroğlu ve Bahçeli Geliyor
A- A+ PAYLAŞ

Malatya programları daha önce açıklanan AKP Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu ve HDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'tan sonra, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin de Malatya programları netleşti.

HDP GENEL BAŞKANI 20 MAYIS'TA..

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, 20 Mayıs Çarşamba günü Malatya'ya gelecek ve saat 13.00'de, partisinin Büyükşehir Belediye binası arkasında yapılacak mitinginde konuşacak.

BAŞBAKAN 28 MAYIS'TA..

Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisi tarafından Büyükşehir Belediyesi arkasındaki alanda düzenlenecek mitinge katılmak ve konuşmak üzere, 28 Mayıs Perşembe günü Malatya'ya gelecek. Davutoğlu'nun katılacağı miting saat 17.00'de başlayacak.

BAHÇELİ 2 HAZİRAN'DA..

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli de, yıllar sonra partisinin Malatya'daki bir mitingine katılacak. Bahçeli, 2 Haziran Salı günü Malatya'ya gelecek ve saati daha sonra açıklanacak olan Büyükşehir Belediyesi arkasındaki mitingde bir konuşma yapacak. Bahçeli'nin Elazığ'dan Malatya'ya geçeceği ve mitingin öğleden sonraki bir saatte gerçekleştirileceği öğrenildi.

KILIÇDAROĞLU 3 HAZİRAN'DA..

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılacağı CHP Malatya mitingi de 3 Haziran Çarşamba günü yapılacak. Büyükşehir Belediye binası arkasındaki alanda yapılacak olan CHP mitingi saat 17.00'de başlayacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız