SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kılıçdaroğlu Yeniden Seçildi

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:24:19
Kılıçdaroğlu Yeniden Seçildi
A- A+ PAYLAŞ
 
CHP’nin 34. Olağan Kurultayı’nda Kemal   Kılıçdaroğlu, 1164 delegenin oyunu alarak yeniden genel başkanlığa seçildi.         
Ankara Spor Salonu’ndaki kurultayda 1232 geçerli oyun 1164’ünü alan   Kılıçdaroğlu, yeniden genel başkan oldu.
 
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ”Kardeş  kavgasının olmadığı, çocukların yatağa aç girmediği, barışın, huzurun, onurun  olduğu bir ülke için yola çıktık. Yolculuğumuz devam edecek” dedi.
         
Kılıçdaroğlu, partisinin Ankara Spor Salonu’nda gerçekleştirilen 34.  Olağan Kurultayında 1164 delegenin oyunu alarak yeniden genel başkanlığa  seçilmesinin ardından bir teşekkür konuşması yaptı.
         
Sanatçı Onur Akın’la sahneye gelen ve Akın’ın, ”Bir ıslık da sen çal”  şarkısı eşliğinde salonda bulunanları selamlayan Kılıçdaroğlu, değişim, dönüşüm,  aydınlık bir Türkiye için, hiç kimseyi ötekileştirmemek, herkesi kucaklayarak,  baştacı ederek, Türkiye’yi yaşanabilir bir ülke yapmak adına yola çıktıklarını  belirterek, şunları söyledi:
         
”Kardeş kavgasının olmadığı, çocukların yatağa aç girmediği, barışın,  huzurun, onurun olduğu bir ülke için yola çıktık. Yolculuğumuz devam edecek. Bu  süreçte destek, gönül veren, el veren herkese şükranlarımı sunuyorum. Hepinize  yürekten muhabbetlerimi sunuyorum.”
         
Kılıçdaroğlu’nun teşekkür konuşmasının ardından kurultayın birinci gün  çalışmaları tamamlandı. Kurultay Parti Meclisi ve Yüksek Disiplin Kurulu  üyeliklerine seçim yapmak üzere Çarşamba sabah 08.30’da yeniden toplanacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız