SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kılıçdaroğlu'ndan Müftüye Mektup

0
Güncellendi - 2017-04-15 03:58:15
Kılıçdaroğlu'ndan Müftüye Mektup
A- A+ PAYLAŞ

CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, Malatya İl Müftüsü Ümit Çimen’i ziyaret ederek, Çimen’e, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yazdığı mektubu verdi.

Ziyarette konuşan Başkan Kiraz, CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun, camilerde referandumla ilgili hiçbir şey söylenmemesine yönelik Türkiye’deki bütün müftülere mektup yazdığını hatırlatarak, “Referanduma çok az bir gün kaldı. Biz, müftülüklerimizin önemli bir görev yaptığını biliyoruz. Bu anlamda Genel Başkanımız camiye ve ibadet yerlerine siyasetin girmemesi noktasında müftülüklerimize bir mektup yazdı. Biz de o mektubu il müftümüze takdim ettik. Müftümüze görevlerinde başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu.

Başkan Kiraz, daha sonra Kılıçdaroğlu’nun yazdığı mektubu Müftü Çimen’e verdi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • malatyalı (6 yıl önce)
    doğru ve yerinde bir tavır.camilere siyaseti sokmamalıyız.fetullahın durumu ortada,imamlarımız katiyen buna uymalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • İLHAN DOĞAN (6 yıl önce)
    DİN VE DEVLET İŞLERİ BİRLİKTE YÜRÜYECEK GEÇMİŞTE KALDI O LAİK DEVLET YAPISI
    0
    0
    Yanıtla
  • israfil çatalkaya (6 yıl önce)
    İşte bu CHP Halkın içine girerse eksiklerini görme imkanı bulur .
    0
    0
    Yanıtla
  • MURAT (6 yıl önce)
    Camilerimizin ibadet yeri olduğunu buradan bir kez daha aktarıyorum, Bu mabedlerimizde siyaset konuşulmaz, Abdestini alan mümin gelip namazını kılar, çıkar evine işyerine dağılır, rızkının peşinde koşar, Müslümanların mümin kulların mabedi olan camilerimizi kıraathane kahvehane vb. gibi yerlerle karıştırmayalım lütfen...VeSSelam...
    0
    0
    Yanıtla
  • Anti Vesayet (6 yıl önce)
    Chp olarak camilerimize kilit vurup ahira cevirdiginiz zamanlari ne cabuk unuttunuz ey keMAL bey. Siyaseti ulke tarihinde dine yine ilk karistiranlarda sizler oldunuz. Ulkemiz suanda beka mucadelesi vermektedir. Biz millet olarak sayin muftumuzun (lerimizin) arkasindayiz . kormayin , bu hususta ne konusulmasi gerekiyorsa camilerimizde milletimize acikca anlatin.
    0
    0
    Yanıtla