SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kılıçdaroğlu'nun Mektubu

A- A+ PAYLAŞ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, trafik kazasında 2 oğlunu kaybeden anneye gönderdiği mektupta, acısını paylaştı ve iktidara geldiklerinde uygulayacakları sosyal projeler hakkında bilgi verdi.

CHP İl Başkanlığı'nın konuya ilişkin basın bülteni şöyle:

"Çocuklarını 14 Aralık’ta trafik kazasında kaybeden anneye Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Lideri Kemal Kılıçdaroğlu mektup gönderdi. Mektupta CHP iktidara geldiğinde aile sigortası ve ev hanımlarına hesap açacağı ve hesaplarına para yatırılacağı belirtiliyor.

18 gün önce Sivas’a cenazeye giderken Kangal ilçesinde minibüs ile kamyonun çarpışması sonucu 2 kişi hayatını kaybetmiş, 9 kişi de yaralanmıştı. Hayatını kaybedenlerden Muharrem Kaya ile Kemal Kaya’nın annesi Güllü Kaya’yı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Kadın Kolları ziyaret etti.

Aileye başsağlığı dileyen Kadın Kolları ayrıca CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından aileye yazılmış mektubu da okudu.

CHP Malatya Kadın Kolları Başkanı Gülen Karaduman, aileye başsağlığı diledi. Daha önce de CHP Malatya İl Başkanı Veli Ağbaba’nın da aileye başsağlığı ziyaretinde bulunduğunu belirten Karaduman, aileye CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun göndermiş olduğu mektubu iletti.
Karaduman, mektubun Kılıçdaroğlu tarafından her ilde bir aileye gönderildiğini belirtti.

Kılıçdaroğlu’nun gönderdiği mektup:

“Değerli kardeşim yeni bir yıla giriyoruz. Bu mektupla 2011’in sana ve ailene iyilikler getirmesini diliyorum. Sana yazdım çünkü ailenin toplayanı birada tutanı sensin. Bugün hepimiz daha bir duyguluyuz. Bu yıl gerçekleşmesini istediğimiz hayallerimiz, umutlarımız var. Çocuklarımızın geleceği, yakınlarımız sağlık ve huzur içinde olması çok önemli.

Değerli kardeşim 2011 tüm isteklerinin gerçekleştiği yıl olsun. Dilerim 2011 genel seçiminde hak ettiğin mutluluğa ulaşmanı kolaylaştıracak sonuçlar verir. İktidara geldiğimizde başlatacağımız aile sigortası kapsamında doğrudan sana yapılacak aylık ödemeyle umutlarının hayallerinin gerçekleşmesine kısmen de olsa destek olacağımızı umuyorum. 2011’de çocuklarının başarılarını, ailenin güzel günlerini duyurmak istersen lütfen bana yaz. Ya da CHP genel merkezine bir telefon edip bildir. Yanında olabilir o güzel anlarını kardeşçe paylaşabilirsem ne mutlu bana. Seni ve aileni kucaklar hepinize güzel bir yıl dilerim. Kardeşçe sevgi ve saygılar.”

Mektubu okuduktan sonra Karaduman, CHP iktidarında aile sigortasıyla birlikte bayanların hesaplarına muhakkak para yatacağını, bu paranın yatmasıyla birlikte yeşil kartlarının ellerinden alınmayacağını söyledi.

Kadın kolları üyeleri aileye tekrar başsağlığı dileyerek evden ayrıldı."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız