SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kılıçdaroğlu'nun Saflarındayım"

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:26:36
A- A+ PAYLAŞ
 
Hakkında karalama kapmanyası başlatıldığını söyleyen CHP Malatya eski İl Başkanı Hüseyin Baştürk, kendisinin Kemal Kılıçdaroğlu'nun saflarında yer aldığını duyurdu.
 
Konu ile ilgili açıklama yapan Baştürk, "Son günlerde şahsıma ve oluşumun içinde bulunduğum Demokratik Güç Birliğine, demokrasiye özgürlüğe en önemlisi Cumhuriyet Halk Partisine karalama kampanyası başlatılmış olup bizleri Deniz Baykal ve Önder Sav yanlısı olarak lanse etmektedirler. Ben 30 yıldır bu partinin her kademesinde görev alan Hüseyin Baştürk olarak bu oyunun malzemesi olmayacağım. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun genel başkanlığa gelmesi ile beraber yurdun her köşesinde partiye duyulan ilgi her gün artarak devam etmektedir. Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı dönemimde ısrarla üzerinde durduğum mahallinde delege tespiti konusunda yapmış olduğum mücadeleyi kamuoyu ve partili arkadaşlarım yakinen bilmektedir. Gelinen bu nokta da Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun siyasi düşüncesinden taviz vermeden insan haklarına saygılı, toplumsal çoğulculuktan yana kadınların ve gençlerin siyaset yapma, halkla beraber partimizi büyütme konusunda çalışmalarımız devam edecektir. Mahallinde yapılan delege tespitinde parti üyelerimiz ve partiye gönül vermiş vatandaşlarımızla beraber Genel Başkanlığını Kemal Kılıçdaroğlu'nun yaptığı Cumhuriyet Halk Partisi'ni iktidar yapabilmek için mücadelemiz devam edecektir. Oluşumun içerisinde yer aldığım Demokratik Güç Birliği Cumhuriyet Halk Partisi'ni büyük değişim ve dönüşüm hareketini Malatya'da hayata geçirecek, partiye egemen kılacak bir demokratik güç birliği hareketidir" diye konuştu. 
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız