SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kılıçdaroğlu'nun Yanındayız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:28:28
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, CHP Malatya il delegasyonu olarak 5-6 Eylül’de yapılacak kurultay öncesinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na tam destek verdiklerini söyledi.

Kiraz, 5-6 Eylül tarihlerinde yapılacak kurultay öncesinde CHP’li il başkanlarının toplanacağını kendilerinin de CHP Malatya İl delegasyonu olarak Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na tam destek olacaklarını söyledi.

Türkiye genelinde 81 il başkanının Nevşehir’in Gülşehir ilçesinde bir araya geldiğini ve toplantıya CHP Genel Merkezi’nde hiç kimsenin katılmayacağını anımsatan Kiraz, toplantıya sadece il başkanlarının katıldığını belirtti.

Kiraz, 5-6 Eylül tarihlerinde yapılacak kurultayda CHP Malatya İl örgütünün dimdik Kılıçdaroğlu’nun arkasında duracaklarını belirterek, “Neredeyse 24 saat çalışan bir Genel Başkanımız var. Ve sayın genel başkanımız şimdi yıpratılmak isteniyor. Kemal Kılıçdaroğlu’nun önderliğinde Türkiye Cumhuriyeti’nin daha çağdaş bir ülke olacağına, daha özgürlükçü bir ülke olacağına, demokratik, laik, adalet ve hukukun hâkim olduğu bir ülkeyi yeniden inşa edeceğine olan inancımızla, güvenimiz ve desteğimizle yolumuza devam edeceğiz. Dün olduğu gibi bugün de Genel Başkanımızın dimdik arkasındayız” dedi.

"KILIÇDAROĞLU DAHA GÜÇLÜ ÇIKACAK"

CHP kurultayında kısmı tüzük değişikliklerinin de yapılacağını belirten Enver Kiraz, CHP’nin parti içi demokrasi kurumsallaştırdığını da belirtti.

İl Başkanı Kiraz, yapılan son tüzük değişikliğinde bazı aksaklıklar olduğunu ve bu değişikliklerinin kurultayda gündeme gelmesi halinde destek vereceklerini ifade etti.

Kurultayda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun daha güçlü bir şekilde çıkacağına yürekten inandığını belirten Kiraz, şunları kaydetti:

“Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, gecesini gündüze katarak çalışıyor. Bizler de bu çalışmalara var gücümüzle katılıyoruz. Ülkenin içinde bulunduğu karanlık tablodan ancak, CHP iktidarıyla aydınlanacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle yapılacak kurultayda hem Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanında hem de yapılacak kısmı tüzük değişikliklerine de destek vereceğiz.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız