SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kilim Kursu Açılacak

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:42:53
Kilim Kursu Açılacak
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'Tel Kırma Kursu' tamamlandı. 
 
Usta Öğretici Emine Şebnem Kaküllü tarafından  5 Mart – 15 Mayıs günleri arasında düzenlenen kursa 10 bayan kursiyer katıldı. 
 
Geleneksel el sanatlarının gelecek kuşaklara aktarılması önemine değinen Malatya İl Kültür ve Turizm Müdürü Derviş Özbay, “Bu kapsamda Tel Kırma Kursu düzenledik. Katılıp başarı gösteren kursiyerlerimizi kutluyoruz” dedi.
 
Kurs sonunda İl Kültür ve Turizm Müdürü Derviş Özbay, Müdür Yardımcısı Mehmet Kazancı ve Halk Eğitim Müdürü Veysel Güler ile Eğitim Görevlisi Kaküllü’den oluşan komisyon, kursiyerlerin yapmış olduğu tel kırma örneklerini inceleyip not verdi.
 
Kilim Kursu Açılacak
 
Bu arada,  300 saat sürecek Kilim Kursu'nun ise 11 Haziran -10 Eylül 2012 tarihleri arasında yapılacağı duyuruldu. 
 
Malatya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, " Kurs sonunda kursiyerlere “Kurs Bitirme Belgesi” verilecektir. Kurslara kursiyer olarak katılmak isteyenler en geç 1 Haziran 2012 tarihine kadar, TC kimlik numarası beyanı ve iki adet vesikalık fotoğrafla birlikte, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’ne kayıt yaptırmaları
gerekmektedir." denildi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız