SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kilise Derneği Saldırısıyla İlgili 1 Gözaltı

A- A+ PAYLAŞ

Emniyet Müdürlüğü, Cuma gecesi İsmet Paşa Caddesi'nde bulunan Kurtuluş Kiliseleri Derneği Malatya Temsilciliği'ne yapılan taşlı saldırıyla ilgili yapılan çalışmalar sonucu saldırganın kimliğinin belirlenerek yakalandığını açıkladı.

Emniyet Müdürlüğü, konuya ilişkin şu açıklamayı yaptı:

"24 Kasım 2017 tarihinde saat 19.00 sıralarında Hacı Abdi Mahallesi İsmet Paşa Caddesi No:54/C adresinde faaliyet gösteren Malatya Kurtuluş Kilisesi Dernek Temsilciliğine ait işyeri camlarının kırıldığı bilgisinin alınması üzerine, olay yerine ivedi olarak ilgili ekipler sevk edilmiştir.

Olay yerinde yapılan ilk incelemelerde işyerinin ön vitrin kısmındaki camın kilitli parke taşıyla vurulmak suretiyle kırıldığı, kırılma neticesinde içerde bulunanlarda herhangi bir yaralanma olayının yaşanmadığı tespit edilmiştir.

Dernek yetkilileriyle olay hakkında bilgi alışverişi yapılarak, olayı gerçekleştiren şahısların yakalanması için çalışmalar ivedilikle başlatılmıştır.

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen titiz çalışmalar neticesinde Malatya Kurtuluş Kilisesi Dernek Temsilciliğine yönelik taşlı saldırıyı gerçekleştiren şahsın Ö.G. isimli şahıs olduğu tespit edilmiş ve Cumhuriyet Savcılığı talimatıyla şahıs gözaltına alınmış olup; gerekli soruşturmaya başlanmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi- Bülten

FOTO: Güvenlik Kamerası'ndan saldırı anı

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • ibrahiM44 (6 yıl önce)
    Birileri Malatya yı karıştırmaya çalışıyor .Malatya Halkı bu oyuna gelmez.Bu böyle biline...
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (6 yıl önce)
    Yapilan.sidet.cok.yanlis.malatyanin.huzurunu.bozmayin
    0
    0
    Yanıtla