SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kilis'te Göreve Başladı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Milli Eğitim Müdürü iken Kilis İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne atanan Hamza Doğuç, Kilis'te göreve başladı.

Herkesle iyi bir diyalog içinde olmayı arzu ettiğini belirten Doğuç, "Milli Eğitim Müdürlüğü'nün kapısı herkese açık olacaktır. Hizmetlerin en iyi bir şekilde yürütülmesini sağlamak amacıyla tüm önerilere açığım. Herkesin fikrine hürmet ederek, değerlendirme yapmaya çalışacağım. Çok kısa bir süre içerisinde Kilis'i tanıdıktan sonra eğitim alanında atağa kalkacağız" dedi.

Doğuç, Malatya'da iken, 6 aylık geçici görevlendirmelerle bakanlık emrine alınmış, yerine ilköğretim müfettişi Mehmet Bulut vekaleten görevlendirilmişti. Doğuç, bu görevlendirmelerle ilgili yargıya gitmişti. Doğuç 3. kez, kararname ile Kilis'e atanırken, Malatya Milli Eğitim Müdürlüğü'ne vekaleten Bulut getirilmişti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız