SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kilit Göbekleri Teneke Gibi!

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:17:03
Kilit Göbekleri Teneke Gibi!
A- A+ PAYLAŞ
 
Polis, Diyarbakır'dan hırsızlık amacı ile Malatya'ya gelen, 5 ayrı evin çelik kapı kilit göbeklerini kırarak girerek hırsızlık yapan biri kadın iki kişinin yanı sıra bakıcılık yaptığı evde ziynet eşyası çalan bir kadını yakaladı.
Olaylarla ilgili olarak polisten şu açıklama yapıldı:
 
"1. OLAY: 07.04.2012 günü İlimiz Turgut Özal Mahallesinde müşteki A.E. isimli şahsa ait ikamette çocuğuna bakıcılık yapan F.E. isimli şahsın müştekiye ait ikametinde bulunan bir miktar altınını çaldığı tespit edilmiş, F.E yakalanmış şüpheli şifai beyanında; altınları çaldığını doğrulamış ve beyanı doğrultusunda müştekiye ait çalmış olduğu altınları sattığı belirlenen Kuyumcudan; 1 adet altın kolye, 1 adet altın yüzük, 1 adet altın kolye, 1 adet altın zincir elde edilmiş, elde edilen altınlar müştekiye teslim edilmiş, olayın şüphelisi F.E. 08.04.2012 günü mevcutlu olarak sevk edildiği adli merciler tarafından Adli Kontrol Cezası alarak mahkemeden serbest kalmıştır.
 
2. OLAY: 07.04.2012 günü İlimiz Akpınar Mahallesinde ikametten hırsızlığa teşebbüs olayı ile ilgili olarak, görgü tanıklarının beyanları ve olay yeri civarında bulunan güvenlik kamera görüntülerinin incelenmesi sonucunda eşkalleri belirlenen şüpheli şahıslar üzerinde yapılan çalışma neticesinde, bir bayan ve bir erkek olmak üzere 2 şüpheli şahıs yakalanmış, şüphelilerin şifai beyanında; Diyarbakır ilinden ilimize 07.04.2012 tarihinde hırsızlık yapmak amacı ile geldiklerini belirtmişler, yakalanan şüphelilerin 5 ayrı ikamet çelik kapı göbeklerini kırılarak hırsızlık ve hırsızlığa teşebbüs olaylarını gerçekleştirdikleri belirlenmiş şüpheli şahıslar 08.04.2012 günü çıkarılmış oldukları adli merciler tarafından TUTUKLANARAK cezaevine teslim edilmiştir."
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız