SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kilit Vuruluncaya Kadar Devam"

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:19:10
A- A+ PAYLAŞ

 Malatya'nın Doğanşehir ilçesine bağlı Polat Beldesi Belediye Başkanı Hasan Orman, belediyesinin kapanmayacakmış gibi hizmetlerine devam ederken, projelerini Ankara'ya götürdü. Ankara Polat Ovası Derneğini de ziyaret eden Orman, "Belediyeye kilit vuruluncaya kadar hizmete devam" dedi. 

Büyükşehir Belediyeleri Yasası kapsamında Malatya'nın büyükşehir olmasından dolayı kapanacak belde belediyelerinden biri olan Polat Belediyesi Başkanı Hasan Orman, belediyesi kapanmayacakmış gibi hizmetlerine devam ediyor. Başkan Orman, bazı projelerinin onaylanıp hayata geçirilmesi için Ankara'ya giderek bir dizi ziyaret ve müracaatlarda bulundu. 

Orman, Ankara Polat Ovası Derneği Başkanı Kamil Göksu ile gerçekleştirdiği ziyaretlerde, kurumların yöneticileri tarafından takdirle karşılandı. Kamil Göksu, şunları söyledi: "Başkanımızın yöremizle alakalı hazırladığı projeler halkımızın istifade edeceği önemli projelerdir. Burada bir yöneticinin bir sonraki seçimi değil de, seçildiği sürenin her dakikasının dahi hesabını verecek aşk ve heyecanda olması gerekiyor. Benim gördüğüm kadarıyla Hasan başkanımız da onu yapıyor."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız