SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kilosu 50 Lira!

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın dışında kayısıcılık yapılan bölgelerden olan Mersin'nde, yeni sezonun ilk yaş kayısı ürününün 50 liradan alıcı bulduğu bildirildi.

Mersin'in Tarsus ilçesindeki ilk hasat ve ilk satışla ilgili olarak haber7.com sitesinde şu haber yayınlandı:

"Mersin'in Tarsus ilçesinde sezonun ilk kayısısı hasat edildi.

İlçeye bağlı Sarıveli köyünde 3 dekar alanda sera altında kayısı üretimi yapan Bilal Yeşilyaprak, adlı üretici hasat ettiği 5 kilogram kayısıyı Ziraat Odası'na getirdi. Yeşilyaprak'ın yetiştirdiği sezonun ilk ürünü kayısı Ziraat Odası Başkanı Ali Ergezer tarafından, kilogramı 50 liradan satın alındı.

Ergezer, sezonun ilk ürününü üreticiden sembolik bir fiyatla satın aldıklarını ifade ederek, ilçede 350 dönümü örtü altı olmak üzere toplam 4 bin 350 dönüm alanda kayısı üretimi yapıldığını bildirdi.

Kayısı üreticisi Yeşilyaprak da sezonun ilk kayısısını ürettiği için mutlu olduğunu söyledi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız