SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kiltepe'de Asfalt Sevinci

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:30:09
Kiltepe'de Asfalt Sevinci
A- A+ PAYLAŞ

Kiltepe Mahalle Muhtarı Celal Demirtaş, 30 yıldır unutulan yolun asfaltlandığını ifade etti.

Yeşilyurt Belediyesi asfalt ekibi Kiltepe Mahallesi'nde asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor. Kiltepe Mahallesi ile Çarmuzu Mahallesi'nin bağlantı noktası olan yolda asfaltlama çalışması yapan ekipler, yoğun bir mesai harcıyor.

Asfalt ekibinin çalışmalarını yakından takip eden Kiltepe Mahalle Muhtarı Celal Demirtaş, "Kiltepe Mahallemizin Gülnebi Sokak ile Çarmuzu Mahallesi'nin birleştiği noktada 30 yıldır unutulmuş bir yolumuz vardı. 30 yıldır unutulan bu yol, Yeşilyurt Belediyemizin çalışmasıyla asfaltlandı ve güzel bir görünüme kavuştu. Yeşilyurt Belediye Başkanımız Hacı Uğur Polat, başkan yardımcımız Mehmet Çınar ve belediye çalışanlarına teşekkür ederim" dedi.

Demirtaş, mahallede güzel çalışmaların yapıldığını da ifade ederek, "Yeşilyurt Belediyesi, mahallemize büyük bir ilgi gösteriyor. Bu ilgilerinin devam edeceğine inanıyoruz. Özellikle temizlik noktasında belediyemiz titiz bir çalışma yürütüyor. Üzerilerine düşen görevleri en iyi şekilde yerine getiriyorlar" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız