SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kim Aday Gösterilirse.."

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:39:57
A- A+ PAYLAŞ

Başbakanlık Başdanışmanı ve AKP Ankara Milletvekili Doç. Dr. Yalçın Akdoğan, AK Parti Malatya İl Teşkilatı’nı ziyaret etti.

AKP Malatya İl Teşkilatı’nı ziyaret eden Doç. Dr. Yalçın Akdoğan, burada yaptığı konuşmada, genel seçimde alınan oy oranı ile yerel seçimde alınan oy oranının kıyaslanmaması gerektiğini ifade ederek, “Kıyaslamayı milletvekili seçimlerini milletvekili seçimleri ile yerel seçimleri de yerel seçimle kıyaslamak gerekir” dedi.

30 Mart 2014 yerel seçiminin önemli olduğunu bildiren Akdoğan, “Bu seçim daha sonra yapılacak cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimi açısından önemlidir” ifadelerini kullandı.

AKP Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkçi ise, “Belediye başkan aday adayları arasında kim aday gösterilirse, bütün teşkilatlarımız arkasında kanının son damlasına kadar koşturacaklar inşallah. Malatya’da geçmiş dönemlerden daha fazla oy almak, büyük şehir ve bütün ilçeleri kazanmaktır“dedi.

Toplantı, basın açıklamasından sonra basına kapalı devam etti. Akdoğan’ın partiyi ziyaretinde, Belediye Başkanı Ahmet Çakır, milletvekilleri Öznur Çalık, Mustafa Şahin, Cemal Akın ve partililer de yer aldı.

BELEDİYE ZİYARETİ..

Akdoğan'ın belediyeye yaptığı ziyaretle ilgili olarak Malatya Belediyesi'nin basın bülteni şöyle:

"Başbakanlık Başdanışmanı AK Parti Ankara Milletvekili Doç. Dr. Yalçın Akdoğan, AK Partinin belediyecilikte bir marka olduğunu vurguladı. 

Beraberinde, AK Parti Elazığ Milletvekili Şuay Alpay, Diyarbakır Milletvekili Cuma İşten ve Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ile birlikte Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı ziyaret eden Doç. Dr. Akdoğan, istişarelerde bulundu.

Sivil Dayanışma Platformunun 2 gün sürecek toplantısına katılmak üzere Malatya’ya geldiklerini belirten Başbakanlık Başdanışmanı AK Parti Ankara Milletvekili Doç. Dr. Yalçın Akdoğan, toplantıya katılan akademisyenler, yazarlar ve aydınların 2 gün boyunca yeni Türkiye’yi tartışacaklarını söyledi.

AK Partinin belediyecilikte bir marka olduğunu vurgulayan Akdoğan, “Belediye Başkanlığını sürdüren her arkadaşımız özverili çalıştılar ve büyük bir başarı ortaya koydular. Malatya’da da durum böyledir. Malatya Belediyemizin icraatları, yatırımları ve faaliyetleri Malatya’ya son dönemde ciddi bir ivme kazandırdı. Bu nedenle Belediye Başkanımız Ahmet Çakır’ı tebrik ediyorum. Malatya’ya son yıllarda çok sık geldik. Her defasında Malatya’nın çehresinin değiştiğini görüyoruz. Çok ciddi bir toplumsal canlılık meydana gelmiş durumda” dedi.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AK Parti belediyeciliğinin önemli hizmetler yaptığını belirterek, Türkiye’de bir değişim dönüşümün yaşandığını, çok büyük reformların yapıldığını, yerel yönetimlerin de bu gelişmeye paralel olarak hizmetler ürettiğini söyledi.

Göreve geldikten sonra AK Parti belediyeciliğine yakışır bir anlayışla hizmetler yapmaya gayret ettiklerini vurgulayan Başkan Çakır, “Bizim temel amacımız Malatya’mızı bölgenin önemli kenti konumuna getirebilmek, cazibe merkezi haline dönüştürebilmek, ekonomik anlamda şehrin gelişmesini sağlamak, yaşanabilir bir marka şehir meydana getirmekti. Bugüne kadar ekip ruhuyla bu çalışmalarımızı yaptık. Bu çalışmaları yaparken alt yapıya büyük önem verdik. Yeni imar yollarının açılması için önemli yatırımlar yaptık. Büyükşehir ile birlikte farklı bir süreç başlıyor. Bundan dolayı TBMM’ye bir kez daha teşekkür ediyoruz. Büyükşehir statüsü kalkınma anlamında Malatya için önemli bir fırsat. Bu fırsatı Malatya olarak en güzel şekilde değerlendirmeye çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Ziyaret sırasında Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Başbakanlık Başdanışmanı AK Parti Ankara Milletvekili Doç. Dr. Yalçın Akdoğan’a kristal kayısı maketi ile kayısı ve el dokuması halı hediye etti."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız