SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kim Aday Olursa Destekleriz"

A- A+ PAYLAŞ
 
Saadet Partisi (SP) Malatya İl Başkanı Osman Marasalı, "Fatih Erbakan dahil, kim aday olursa onu destekleriz" dedi.
 
Partinin Malatya il binasında, parti yöneticisi Mustafa Canbay'la birlikte basın açıklaması yapan SP Malatya İl Başkanı Osman Marasalı, "Partimizin Ankara Arena Spor Salonu'nda 4.olağan genel kurulu 17 Temmuz Pazar günü yapılacaktır. Genel kurul öncesi 10 ilin katılımı ile Gaziantep'te bölge istişare toplantısına katıldık. 8 bölgede 80 ilin katılımı ile toplantı düzenlendi ve kim aday olursa onu destekleme kararı alındı. Merhum genel başkanımız Prof.Dr. Necmettin Erbakan hocamızın oğlu Fatih Erbakan da aday olsa destekleyeceğiz" ifadelerini kullandı.
 
"61 partiden 1 parti değiliz. 61 partiden apayrı partiyiz" diyen Marasalı, "Malatya'dan cumartesi günü saat 21.00'de hareket edeceğiz. Şu ana kadar 200 kişi kayıt yaptırdı. Genel kongremize gelmek isteyenler partimize kayıt yaptırsın" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız