SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kim Ateşledi?

A- A+ PAYLAŞ

Elazığ yolundaki bir akaryakıt istasyonunun çatısına av tüfeği saçmalarının isabet ettiği belirlenirken, jandarma araştırmaya başladı.

Malatya- Elazığ yolu Erenli beldesi mevkiinde, 44 yaşındaki T.A.’ya ait akaryakıt istasyonundaki pompaların üzerinde bulunan çatıya 02.50 sıralarında bir av tüfeğinden ateşlenen 5 saçma isabet etti. Olayın Jandarmaya bildirilmesi üzerine araştırmaya başlandığı bildirildi.

Öte yandan, merkez Cirikpınar Mahallesi’nde 35 yaşındaki V.T.’yi alacak verecek yüzünden çıkan tartışma sonucu silahla tehdit ettiği öne sürülen akrabası 44 yaşındaki S.T.’nin üzerinden 1 adet 7.65 mm çaplı tabanca ile 1 bıçak bulundu. Şahıs gözaltına alındı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız