SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kim Bunlar?

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da son 1 ay içerisinde aynı noktada Doğu'ya ait 3 ayrı yolcu otobüsü taşlı saldırıya uğradı.

Malatya merkez çevreyolu üzeri Eski Köy Garajlarına yakın bir mesafede meydan gelen olayda, Muş'tan Mersin'e gitmekte olan Sadullah Tekse yönetimindeki 34 BU 8953 plakalı yolcu otobüsüne 2 kişi oldukları belirlenen saldırganlar taş atarak kaçtılar. Otobüsün sağ tarafındaki yan cama isabet eden taş, camı kırarak içeri düştü. Taş şans eseri otobüsteki yolculara isabet etmedi.

Saldırganlar kaçarak izlerini kaybettirdi. Otobüs şoförünün şikayeti üzerine olay yerine polisler gelerek çevrede araştırma yaptılar. Otobüs Sanayi Polis Merkezi'nin önüne çekilerek Olay Yeri İnceleme ekiplerince inceleme yapıldı.

Bu arada, 15 Aralık gecesi de Şanlıurfa'dan Trabzon'a gitmekte olan Mustafa Özdemir yönetimindeki 61 S 0171 plakalı yolcu otobüsü seyir halinde iken, yola çıkan bir kişi otobüsün ön camına taş atmıştı. Çevreyolu Sanayi Üst Geçidinde meydana gelen olayda ön koltukta oturan yolculardan Yasin Mines yaralanmıştı. Bu olayın faili de bulunamamıştı.

26 Aralık'ta meydana gelen olayda ise, Bitlis'ten İstanbul'a gitmekte olan yolcu otobüsüne 2 taş atılması sonucunda otobüsün ön camı kırılmıştı.

Her 3 olayda da saldırıyı gerçekleştiren 2 saldırganın eşgallerinin birbirine uyduğu öğrenildi.

Malatya Emniyeti, son olayla birlikte araştırmayı derinleştirerek, bölgedeki işyerlerinin güvenlik kameralarını incelemeye aldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız