SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kim, Kaç Oyla Seçildi?

A- A+ PAYLAŞ

Baro’nun genel kurulunda başkanın dışında “çarşaf liste”den 10 kişi yönetim kuruluna, 3 kişi denetim kuruluna, 6 kişi de disiplin kuruluna seçildiler. Ayrıca, Malatya Barosu’nun Barolar Birliği seçiminde oy kullanacak 2 delegesi de oylama sonucu belirlendi.

Toplam 244 geçerli oyun kullanıldığı başkanlık seçiminde Mehmet Görgeç 114, Selahattin Sarıoğlu 95, Gülay Köse 35 oy aldılar ve Görgeç, 3. kez başkan seçilmişti.

“Çarşaf Liste”den yapılan seçimlere göre diğer kurullara seçilenler ve aldıkları oy miktarı şöyle:

YÖNETİM KURULU: Eyüp Kutlubay 152, Dursun Karaköse 123, Osman Aladağ 115, Ali Bakan 108, Ömer Faruk Taner 108, Muhammet Emin Yalçınkaya 108, Alper Dabağ 105, Enver Han 104, Feridun Önal 103 ve Mehmet Turcan 103.

DENETLEME KURULU: Ali İhsan Kal 152, Kenan Yıldırım 133 ve Abdullah Keltaş 113,

DİSİPLİN KURULU: Sehavet Özgüngör 154, Mustafa Kürşat Tokaç 135, Şahin Tezcan 128, Kerim İlhan 118, Yusuf Kılıç 109 ve Mahmut Orhan 107.

BAROLAR BİRLİĞİ DELEGELERİ: Bülent Tüfekçi 107 ve Fatih Yetkin 105.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız