SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Kim Ne Ettiyse, Biçecek!'

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Başkanı Haşim Karadağ imzasıyla kulübün internet sitesinde yayınlanan açıklamada, eski başkan Hikmet Tanrıverdi'ye, Rektör Fatih Hilmioğlu destekli suçlamalar yöneltildi. Karadağ'ın açıklamasında, bundan böyle yapacağı girişimler hakkında da bilgi verildi.

Kulüp sitesinde yeralan Karadağ imzalı açıklama şöyle:

"Malatyaspor eski başkanı Hikmet Tanrıverdi’nin 29.06.2007 tarihli Malatya kamuoyuna hitaben yazmış olduğu açıklamaların tümü hayal mahsulü olup, gerçeklerden uzak ve kamuoyunu aldatmaya yöneliktir.

Malatyaspor başkanlığına geldiğimizden bu yana alnımızın akıyla işler yaptığımızı, Malatyaspor’u şampiyonluk aşamasına play–off’a kadar getirdiğimiz gerçeğini görmezden geldiğiniz ortadadır.

Bu güne kadar Malatyaspor’un başarısı için çalışmalarımızı, engellemeye ve örtbas etmeye yönelik çalışmaların yapıldığını gördük. Ve üzüntüyle karşıladık.

Ancak Malatyaspor kulüp başkanı ve yönetim olarak ağır ithamların karşılığında soracağımız soruya cevap vermenizi bekliyoruz. Başkanlığım ve yönetim kurulum bu güne kadar hiçbir kimse tarafından açık ve aleni olarak HIRSIZLIK ile suçlanmadık. Yanlız Malatya kamuoyunun ve sizinde bildiğiniz gibi şahsıma ve yönetim kuruluna Malatya İnönü Üniversitesi Rektörü açık açık basın yoluyla HIRSIZLIK İthamında bulunmadı .

Sayın Tanrıverdi soruyorum. Malatya İnönü Üniversitesi Rektörü sayın Hilmioğlu zatıalinize başkan olduğunuz dönemde böyle bir HIRSIZLIK ithamında bulundu mu ? Böyle bir hırsızlık ithamı ile karşı karşıya kaldınız ise konu hakkında herhangi bir hukuki işlem yaptınız mı? Yaptınız ise neticesin açıklamanızı eğer böyle bir işlem yapmadınız ise susmanızın sebebini açıklamanızı rica ediyorum.Bana göre bu iddianın karşılığı yok ise sayın Rektörün suçlaması olan HIRSIZLIK iddiasını kabullenmiş olmaktasınız. Şimdi Malatyaspor başkanı olarak soruyorum. Böyle bir suçlamanın altında nasıl ezilirsiniz. Malatyaspor kulübü ,Malatya halkı böyle bir iddianın altında ezilen kişi ve kişileri kabul etmez. Malatya halkı geçmişinde onur ve şerefiyle anılmıştır.

Sayın başkan, bundan sonra haklarımızı; kulüp tüzüğü, yasalar karşısında arayacağımızı, açılacak olan her türlü ceza-i ve hukuki davalar ve ortaya konacak belgelerle, arayacağız.

Bu tarih itibariyle, bana ve yönetim kurulumuza mesnedi olmayan gerçeğe aykırı açıklamalarınızdan dolayı, bu gün tarihini geçmişe dönük olarak Malatyaspor kulübünün sırtında taşınan kamburunu kaldırmak amacıyla Malatyaspor kulübünün kurtuluşu ilan ederek, ben ve yönetim kurulu dâhil olması kaydıyla zatıâlinizin başkanlık yaptığı dönemlere ait Malatyaspor’dan alınan paralar, harcanan paralar ve yapılan icraatların Malatya ve Malatyaspor’a ne getirip götürdüğünü belgelerle işleme koyup, Malatya halkına gerçekleri göstermeyi bir borç ve görev olarak addediyor, Malatyaspor kulübüne kim ne ettiyse onu biçeceğini, bir Malatyalı ve Malatyaspor Başkanı olarak ilan ediyorum."

Öte yandan, Malatyaspor Kulübü'nde de Başkan Vekili Burhan Polat ile yöneticilerden Selahattin Dağıstanlı, Nadir Alataş ve Serkan Birer'in katılımıyla basın toplantısı düzenlendi. Polat, KC grupla yapılan görüşmeler ve sonrasında yaşananlarla ilgili olarak bu grupla görüşmeye aracı olduğu belirtilen işadamı Cengiz Günaydın'a suçlamalarda bulundu. Diğer başkan vekili Alataş, KC grupla yapılan görüşmelerle ilgili açıklama yapıp, gerçek dışı bilgilerin kamuoyuna intikal ettirildiği iddiasında bulundu ve 2 Temmuz Pazartesi günü kongre kararını açıklayacaklarını söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız