SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kim Ne Yaptı, Ne Verdi?

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor'da görevi bırakan Hikmet Tanrıverdi, birlikte çalıştığı yöneticilerden övgüyle bahsetti, hepsini tek tek tanıtıp helallik istedi. Başkan, hangi yöneticinin Malatyaspor’a kaç lira bağışladığını da açıkladı ve bu rakamlara yöneticilerin karşıladığı deplasman giderlerinin (her bir yönetici sırayla bir deplasmanın masraflarını karşıladı), piyango biletlerinin, gecelerde aldıkları masaların dahil olmadığını belirtti.

Yönetimle ilgili zaman zaman şikayetler aldığını, ama başladıkları gibi 29 kişi bitirmekten gurur duyduklarını belirten Tanrıverdi, "yok saydığı" Özcan Kayhan'ı hiç anmadığı konuşmada, diğer 27 yöneticiyi ve katkılarını şöyle anlattı:

"İlhan Kavuk: Malatya’nın en büyük tüccarlarından. Saygın bir ailenin üyesi. 5 yıllık kader arkadaşım. 136 milyar 427 milyon lira bağışladı.

Celal Birsen: Şemsiye üretiminde Türkiye birincisi. Dünyanın her tarafına ihracat yapıyor. İstanbul’da Malatyalı olmasından gurur duyduğumuz birisi. 196.5 milyar lira bağışladı.

Şaban Taçyıldız: Malatya Eğitim Vakfı Başkanı. Yıllardır birlikte olduğumuz bir abimiz.

Süleyman Karaman: Kader arkadaşlarımdan. 5 yıldır beraberiz. 47 milyar 108 milyon lira bağışladı.

Mahmut Cücemen: Malatya spor camiasının, hepimizin tanıdığı bir isim. Çalışmaktan gurur duydum. 19 milyar 164 milyon bağışladı.

Murat Gümüş: Belediye meclis üyesi. Sizlerin oyuyla seçildi.

Bayram Kırıcı: Malatya’nın en büyük kaysı ihracatçılarından. 10.5 milyar lira bağışladı.

Profesör Doktor Ramazan Özdemir: Kardeşimiz, medarı iftiharımız. Türkiye’de değil dünya çapında bir kardiyolog.

Mehmet Tanrıverdi: Yeğenim olduğu için bir şey söylemek istemiyorum.

Fahrettin Kayhan: En değerli yöneticilerimizden. Yanımızda oldu. Geçen dönem 50 bin dolar, bu dönem 50 milyar lira bağışladı.

Ali Cengiz: Şu Malatyaspor tesisleri varsa, stadı varsa her metrekaresinde, santiminde emeği vardır. Özellikle teşekkür ediyorum. Gerçek Malatyalı, gerçek Malatyasporlu. Hiçbir menfaat beklemeden gecesini gündüzüne katarak her türlü fedakarlığı yaptı.

Doktor Serdar Mutlu: Türkiye’nin en büyük görüntüleme merkezi olan hastanenin sahibi. Geçen dönem 40, bu dönem 30 bin dolar bağışladı.

Halil Üstündağ: Almanya’dan bir arkadaşımız. Kendisine teşekkür ediyoruz.

Cahit Özpınar: Malatya’nın en ileri düzeyde fotoğrafçılarından. Çalışmaktan gurur duyduk. 19 milyar 180 milyon lira bağışladı.

Hakan Kodaman: Büyük bir ailenin ferdi. Katkıları büyük. Teşekkür ediyorum. 68 milyar 755 milyon lira bağışladı.

Vural Sarıcı: Beko ve Bellona bayisi. Malatya’nın her türlü sivil toplum kuruluşunda emeği geçti. 27 milyar lira bağışladı.

Ramazan Özdemir: Malatya belediye meclis üyesi. Sizin oylarınızla seçildi. Hiçbir vecibesi yokken 8 milyar 569 milyon lira bağışladı.

Suat Kozluklu: Malatya’nın yetiştirdiği nadir değerlerden. Türkiye’nin en büyük haber programlarından Arena’da başlayan serüveni, Kanal 1’de muhabir programıyla devam ediyor. Eline, kalemine sağlık. Belki ileride Malatyaspor tarihini yazdığında birçok şey anlatacak.

Hasan Hüseyin Şener: Adam gibi adam. Onunla bulunmaktan büyük keyif aldım. Dostluğumuz burada değil, bundan sonra da sürecek.

Ergün Besli: İstanbul’daki değerli işadamlarımızdan. Futbol takımıyla çok ilgilendi bu sene. 73 milyar 404 milyon lira bağışladı.

Mehmet Diltemiz: Malatya’nın genç insanlarından. Çalışmaktan gurur duyduk. 18 milyar 811 milyon bağışladı.

Ahmet Genç: İstanbul’da işadamı. İyi bir dönem geçirdik. 28 milyar 457 milyon lira bağışladı.

Bilal Bülent Uçar: Kardeşlik dediğiniz noktada kardeş olabileceğiniz bir adam. Malatyaspor’la ilk kez bir sivil toplum kuruluşunda görev aldı. Duruşuyla, yapısıyla takdir topladı. 65 milyar 340 milyon lira bağışladı.

Mehmet Orhan: Esenlik şirketi genel müdür yardımcısı. 4 yıl birlikte çalıştık. Gerçekten en güvenilir, her noktada her şeyimi teslim edebileceğim arkadaşlardan bir tanesi.

Selahattin Dağıstanlı: Malatya’nın sayılı işadamlarından. Ticaret Odası Meclis Başkanvekili idi. 67 milyar 255 milyon lira bağışladı.

Metin Alanyüz: Ankara’dan arkadaşımız. 9 milyar bağışladı.

Enes Tuncay Yarloğlueş: Avukat, belediye meclis üyesi. Seçimle geldi. Malatyaspor davalarına baktı.

Yönetim kurulu üyelerinin toplam bağışı 879 milyar 183 milyon lira oldu."

Tanrıverdi yönetimiyle ilgili son değerlendirmesinde “Bir orkestra gibi düşünün. Hepsi kendi aletini iyi çalan insanlar. Bu orkestraya ahenkli bir müzik yaptıramadıysak kabahat, orkestra şefi olarak bendedir” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız