SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kim Nerede Seçildi?

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:20:32
Kim Nerede Seçildi?
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir ve ilçe belediye başkanı seçimlerine ilişkin oy tasnif çalışmalarının tamamlandığı, birleştirme tutanaklarının düzenlenmekte olduğu bildirildi.

Büyükşehir ve ilçelerde saat 03.00 itibariyla durum şöyle:

BÜYÜKŞEHİR..

Yerel seçimlerde oylamanın 16.00'da sona ermesinin ardından sayımı yapılan oylar ve düzenlenen tutanaklar ilçe seçim kurullarına ulaştırıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nda şu ana kadar sayılan oyların yüzde 62'sini aldığı görülen AKP adayı Ahmet Çakır ilk sırada yeralırken, yüzde 16'lik oy oranıyla CHP adayı Hakan İnci ikinci sırada, yüzde 11 oyla Saadet Partisi adayı Ahmet Münir Erkal üçüncü sırada, yüzde 8'lik oyla MHP adayı Fikret Şinasi Kazancıoğlu dördüncü sırada bulunuyor.

İLÇELERDE DURUM..

Kesin olmayan sonuçlara göre ilçelerde ipi göğüsleyen adaylar ve oy oranları şöyle:

BATTALGAZİ AKP Selahattin Gürkan yüzde 63,

YEŞİLYURT AKP Hacı Uğur Polat yüzde 63,

AKÇADAĞ AKP Ali Kazgan yüzde 47,

ARAPGİR AKP Haluk Cömertoğlu yüzde 49,

ARGUVAN CHP Mehmet Kızıldaş yüzde 56,

DARENDE AKP Süleyman Eser yüzde 57,

DOĞANŞEHİR AKP Vahap Küçük yüzde 51,

DOĞANYOL AKP Recep Gülbey yüzde 36,

HEKİMHAN CHP Aliseydi Millioğulları yüzde 42,

KALE AKP Cemal Akdemir yüzde 65,

KULUNCAK AKP Mehmet Boyraz yüzde 26,

PÜTÜRGE AKP Mehmet Polat yüzde 72,

YAZIHAN AKP Nevzat Öztürk yüzde 44.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız