SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kimdi, Nereye Gitti?!

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da altın bulduğunu söyleyen genç, tuhaf bir şekilde kayıplara karıştı.

Olay, Eski Belediye Meydanı'nda gelişti. Meydanda dolaşan kameramanı gören kimliği belirsiz bir genç, minibüste altın bulduğunu ve bunu Asayiş Şubesi'ne götürüp teslim edeceğini söyledi. Genç elindeki altın olduğunu söylediği bilezik ve altın zinciri de gösterdi.

Genç daha sonra yanına gelen bir motosiklete binerek kayıplara karıştı.

Emniyete bulunduğu iddia edilen altın konusunda her hangi bir ihbar ve başvuru olmadığı öğrenildi.

Malatya'da son dönemde buluntu altın konusunda bazı dolandırıcılık olayları yaşanıyor. Kimliği belirsiz kişi yada kişiler, yerde altın bulmuş gibi yaparak, sahte altınları para karşılığında satıyorlar.

VE BİR OLAY..
Bu arada, İnönü Caddesi’nde 63 yaşındaki S.E. adlı vatandaş, “altın” dolandırıcılarının tuzağına düştü. Polis faili meçhul olan bu olayı, “Müşteki, alınan ifadesinde; önünde giden bir erkek şahsın yerden bir bayan cüzdanı aldığını gördüğünü ve şahsın yanına gelerek cüzdanın içerisinden çıkarttığı altın bileziği kendisinin almasını teklif ettiğini, bu sırada yanlarına bir erkek şahsın daha geldiğini, kendisinin 600TL verip bileziği aldığını, daha sonra bileziğin sahte olduğunu anladığını, her iki şahıstan da şikayetçi olduğunu beyan etmiş olup, tahkikata başlanılmıştır.” bilgisiyle kayıtlara geçti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız