SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kimin İçin Hayırlıysa O Olsun"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:20:25
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi ve Yerel Yönetimler Uzmanı Hakan İnci, oyunu Akçadağ’da kullandı. 

30 Mart seçimleri yapılırken, CHP Büyükşehir Adayı Hakan İnci, ilçesi olan Akçadağ’da Cumhuriyet İlkokulu 1006 No’lu sandıkta oy kullandı. Saat 11.30 sıralarında eşi Dilek İnci ile birlikte oy kullanacağı sandığa gelen Hakan İnci, burada yaptığı kısa değerlendirmede, seçimlerin başta Malatya ve Akçadağ olmak üzere tüm Türkiye’ye hayırlı olmasını diledi. İnci, “Kimin için hayırlıysa ona nasip olsun. İyi bir seçim dönemi geçirdik. Diğer adaylarla birbirimize karşı seviyeli bir yarış sürdürdük. Gürültüsüz, kavgasız bir seçim sürecini tamamladık. Tekrar Malatya’ya hayırlı olmasını diliyorum” diyerek, oyunu kullandı. 

AİLECE SANDIK BAŞINA..

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Hulisi Porgalı eşi, çocukları, gelinleri ve torunlarıyla birlikte sandık başına giderek oyunu kullandı. 

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Hulisi Porgalı seçim çalışmaları sırasında kendini yalnız bırakmayan Nihal Porgalı ile Şehit Gökhan Ertan Teknik ve Endüstri Meslek Lisesinde 2185 nolu sandıkta oyunu kullandı. 

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Hulisi Porgalı, eşi Nihal Porgalı ve torunu Hulisi Kağan Porgalı ile zarfı sandığa attı. Porgalı hayırlı olsun temennilerinde bulundu. 

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Hulisi Porgalı, 30 Mart yerel seçimleri milletimiz için, Malatya’mız için, Yeşilyurt’umuz için hayırlı olsun. Uzun bir maratonun sonuna geldik. Bugün irade belli olacak. İradeye de, demokrasiye de saygı duyacağımızı en başından belirtmiştik. Bundan sonra artık takdir Allah’ın, takdir milletin demiştik. Tekrar ülkemize hayırlı olsun diyorum ifadelerini kullandı. 

Oyunu kullanan Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Hulisi Porgalı, sandık görevlilerini ve oy kullanmaya gelen seçmenlerin tek tek elini sıktı ve sohbet etti.

İL BAŞKANI VE BATTALGAZİ ADAYI..

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Enver Kiraz ile CHP Battalgazi Merkez İlçe Belediye Başkan Adayı Kurtar Kaya, oylarını Rahmi Akıncı İlkokulu'nda kullandı. 

Oy kullanmaya ilk olarak CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, eşi Fadime ve oğlu Ata Kiraz ile birlikte geldi.

Oyunu kullanan Kiraz, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Söz sırası halkta, aynı zamanda bizde. Ben de şimdi oyumu kullandım. Malatya'da gerçekten güzel bir seçim atmosferi var. Bugün gördüğümüz tablo Malatya açısından iyimser bir tablo. Kullandığımız oyların öncelikle Malatya'ya hayırlı olmasını diliyorum. Ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Önümüzdeki dönemde bizi yönetecek olan yerel yöneticileri bu seçimde seçiyoruz. Aylardır sürdürdüğümüz seçim çalışmaları sonucunda bugün sandıklara gidip tercihlerini yapıyor insanlar. Tercihleri ne olursa olsun bütün tercihlere saygı duyacağız. Ama biz tercih açısından bizim açımızdan olumlu bir tercih çıkacağını ve Cumhuriyet Halk Partisi iktidarını ve özelliğini düşünüyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi açısından olumlu bir tablo olacağını düşünüyoruz. Oyumuzu kullandık. Vatandaşlarımızla sohbet ediyoruz. Ve Malatya'ya hayırlı olsun" dedi.

Kiraz'dan sonra CHP Battalgazi Merkez İlçe Belediye Başkan Adayı Kurtar Kaya, Rahmi Akıncı İlkokulu'na gelerek, oyunu kullandı.

Kaya, oy verme işlemi sonrası yaptığı açıklamada, şunları söyledi: "Yerel seçimler, yerel anlamda hizmet sunmak için belediye başkan adaylarının yarıştığı bir seçim dönemidir. Bu anlamda belediyeciliğin ne kadar önemli olduğunu katıldığımız toplantılarda, programlarda vurgulamış olduk. 2014 yılında Battalgazi'ye hizmet etmenin onurunu yaşayacak bir belediye başkan adayı dönemi yaşıyoruz. Biz bu dönemde verimli bir seçim dönemi geçirdiğimize inanıyoruz. Biz Malatya'da Battalgazi ilçesinde gezilmedik, sıkılmadık el bırakmama adına bütün mücadelemizi gösterdik. Tabi bu seçim sürecindeki sonuçların halkın iradesinin yanı sıra adayların ve partilerin performansının bir ölçümü olduğuna inanıyoruz. Bu anlamdaki sonuçların da gelecek anlamda bir veri olacağına inanıyorum. Bizlere desteğini esirgemeyen, teveccühlerini esirgemeyen, sevgilerini esirgemeyen Battalgazili hemşehrilerime teşekkürlerimi, saygılarımı sunuyorum."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız