SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kimler Çağırmış da Gitmemiş!..

A- A+ PAYLAŞ

Yargıtay 3. Ceza Dairesi Başkanı iken memuriyetten istifa edin CHP'den aday adayı olan ve genel merkezce belirlenen Malatya aday listesinin 2. sırasında yeralan Yusuf Kenan Doğan (fotoğrafta soldan 3.), Ankara'dan Malatya'ya gelişinde bir grup partili tarafından karşılandıktan sonra, parti il merkezinde açıklama yaptı.

Adalet Bakanlığı eski müsteşarlarından da olan ve 2002 seçimlerinde, genel başkanlığını merhum İsmail Cem'in yaptığı Yeni Türkiye Partisi (YTP) adayı olarak Malatya'da seçimlere katılan Doğan'ın liste başında olduğu YTP Malatya'da 2542 oy almıştı. Doğan 22 Temmuz 2007 seçimleri için CHP'ye aday adaylığı başvurusu yapmıştı.

Doğan, CHP il merkezinde yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Yusuf Kenan Doğan ismini İzmir’in Menemen’inden Malazgirt’ine bilirler. Ne olarak bilirler Cumhuriyet Halk Partili olarak bilirler. Ne olarak bilirler Atatürk ilke ve inkılaplarının kollayıcısı ve yılmaz savunucusu olarak bilirler. Adaylığım açıklandığı anda Türkiye'nin her ilinden her kesiminden telefonlar aldım. Tebrik etmenin dışında 'sayın Doğan Malatya’nın şartları mevsimi çetindir gelin şuradan aday olun' dediler.

Türkiye'nin en büyük partilerinden ve partilerin en üst düzey yöneticilerinden Büyükşehirlerde listebaşı teklifleri aldım. Bunların hepsini bir yana ittim. Çünkü ben hizmet için geliyorum. Ama bu hizmeti Malatyalıya vereceğim diye yola çıktım. 1965 yılından beri oy kullanıyorum. Anlayın… Sadece bir seçimde Cumhuriyet Halk Partisine oy vermedim. Bunun dışında Cumhuriyet Halk Partisi'nin dışına çıkan bir tercihim asla olmadı. Hizmet için geliyorum. Bugünlere kadar olan birikimimi Malatyalıya vermek adına geliyorum…”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız