SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kimler Geldi, Kimler Geçti..

0
Güncellendi - 2016-01-01 20:04:12
Kimler Geldi, Kimler Geçti..
A- A+ PAYLAŞ

18 takımın mücadele ettiği PTT 1.Liginde yalnızca 5 takımın teknik direktör değiştirmediği sezonda, Alima Yeni Malatyaspor’da, teknik direktör değişikliğine gitti. Teknik direktör Yücel İldiz ile sezona başlayan sarı kırmızılılar, 7. haftanın sonunda İrfan Buz ile yola devam dedi.

PTT 1.Ligi heyecanının ilk yarısı sona ererken, teknik direktör açısından pek olumsuz bir ilk yarı sezonu oldu. 18 takımın mücadele ettiği ligde 5 kulüp sezona başladığı teknik adam ile ilk yarıyı kapatırken, 13 kulüpte teknik direktör değişikliğine gidildi. Alima Yeni Malatyaspor’un da yer aldığı grupta teknik direktör değişikliğine gitmeyen kulüpler ise Adana Demirspor, Samsunspor, Göztepe, Altınordu ve 1461 Trabzon ekipleri oldu. Balıkesirspor, Karşıyaka, Alanyaspor ve Şanlıurfaspor ilk yarıyı üçer teknik adamlarla tamamladı. Öte yandan Karabükspor son olarak Yücel İldiz ile anlaşmasının ardından ilk yarı itibarıyla 4. teknik adamını değiştirmiş oldu.

Ligin istatistik olarak en başarılı olan teknik adamı ise Karabükspor’un başında iki maça çıkan teknik direktörlük Levent Açıkgöz oldu. Açıkgöz, iki kez çıktığı maçta 6 puan alarak ligin en başarılı teknik direktörü olmayı başardı. Ligin en vasat teknik adamı ise Karşıyaka’nın başında 7 maçta 2 puan toplayan Kemal Özdeş oldu.

Teknik Direktör Değiştirmeyen Kulüpler:

Samsunspor: Ümit Özat (17 maç 25 puan)

Göztepe: Metin Diyadin (17 maç 26 puan)

Altınordu: Hüseyin Eroğlu (17 maç 24 puan)

1461 Trabzon: Hamdi Zıvalıoğlu (17 maç 16 puan)

Adana Demirspor: Osman Özköylü (17 maç 26 puan)

Teknik Direktör Değiştiren Kulüpler:

Adanaspor: Eyüp Arın (11 maç 14 puan), Engin İpekoğlu (6 maç 13 puan)

A.Yeni Malatyaspor:Yücel İldiz (7 maç 5 puan), İrfan Buz (10 maç 16 puan)

Balıkesirspor:Erkan Sözeri (7 maç 8 puan), Muhammed Yılmaz (2 maç 1 puan), Fikret Yılmaz (8 maç 16 puan)

Boluspor: Özcan Bizati (5 maç 3 puan), Cüneyt Karakuş (12 maç 20 puan)

Denizlispor: Mehmet Altıparmak (11 maç 8 puan), Ali Yalçın (6 maç 9 puan)

Gaziantep B.B: Hakan Kutlu (13 maç 21 puan), Bayram Bektaş (4 maç 3 puan)

Giresunspor: Sefer Yılmaz (8 maç 9 puan), Erkan Sözeri (9 maç 17 puan)

K.Karabükspor: Hüseyin Kalpar (6 maç 11 puan), Levent Açıkgöz (1 maç 3 puan), Elvir Baliç (9 maç 12 puan), Levent Açıkgöz (1 maç 3 puan)

Karşıyaka: Cüneyt Dumlupınar (6 maç 10 puan), Kemal Özdeş (7 maç 2 puan), Hüseyin Hamamcı (4 maç 1 puan)

Kayseri Erciyesspor: Alaaddin Demirözü (7 maç 2 puan), Timuçin Bayazıt (10 maç 16 puan)

M.Alanyaspor: Erhan Altın (5 maç 4 puan), Mustafa Comunak (2 maç 2 puan), Hüseyin Kalpar (10 maç 20 puan)

Şanlıurfaspor: Engin Korukır (4 maç 2 puan), Hüseyin Dağ (8 maç 10 puan), Tugay Kerimoğlu (5 maç 5 puan)

Vartaş Elazığspor: Bayram Bektaş (11 maç 18 puan), İbrahim Üzülmez (6 maç 11 puan).

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız