SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Kimler Ne Derse Desin!'

A- A+ PAYLAŞ

AKP İl Başkanı Ahmet Çakır, AKP Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın hafta sonunda Malatya'ya yaptığı ziyarette gösterilen ilgi nedeniyle vatandaşlara teşekkür etti.

Parti binasında bir basın toplantısı düzenleyen Çakır, şunları söyledi:

"Geçtiğimiz 6 Nisan Pazar günü İl Gençlik Kolları Kongremize yoğun programında yer ayırıp gelerek kongremizi ve Malatya'mızı şereflendiren başta Sayın Genel Başkanımız Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, yanında yer alan Milli Eğitim, Sağlık, Sanayi Bakanlarımız ve tüm ekibi gördükleri büyük coşku ve teveccühle Malatya'mızdan çok memnun olarak ayrıldılar.

Öncelikle Sayın Genel Başkanımız Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, Malatya'mıza şeref vererek halkımızla ve teşkilatımızla iç içe olduğu, içimizden biri olduğunu bir kez daha gösterdiği için teşekkürlerimi ve şükranlarımı siz basın mensubu arkadaşlarım aracılığıyla da ifade etmek istiyorum.

Sayın Genel Başkanımız Başbakanımız, kimler ne derlerse desinler Malatya'mıza verdiği önemi, değeri bakanları ve geniş ekibiyle gerçekleştirdikleri ziyaretle gösterdikleri gibi, sözünü aldığımız yatırımların hızlandırılmasını sağlayarak da göstermektedirler. Ki, biz teşkilat olarak bunun bire bir takipçileriyiz.

Hele ki, Türkiye siyasetinin kalbi sayılacak, yetiştirdiği devlet adamlarıyla ve birçok alanda ülkemize kazandırdığı değerli isimlerle nam yapmış Malatya'mız şu zamanlarda hiçbir Malatya'lının kabul etmeyeceği çirkin olaylarla anılırken; Sayın Başbakanımız Malatya'mızın bunu kesinlikle hak etmediğini ifade ederek bizleri onurlandırmışlardır. Malatya'mıza verdikleri önem, değer ve gösterdikleri teveccüh nedeniyle kendilerine bir kez daha sonsuz şükranlarımı tüm teşkilatım ve halkımız adına ifade etmek istiyorum.

Ama en önemlisi de, çok kıymetli Malatyalılarımızın yoğun ilgisi, teveccühü ve coşkusuydu. Öyle sanıyorum ki, milletçe o gün çok duygulandık, gururlandık, o eşsiz coşkuyu hep birlikte yaşadık. Ogün Malatyamız tüm Türkiye idi! Görüntülerle de inkâr edilemeyecek o muhteşem atmosfer, Sayın Başbakanımızın da ifade ettiği gibi yarınların umudunun zirvede olduğu Malatyamız, Malatyalılarımız tüm milletimize farklı bir sevinç yaşattı.

Bu anlamda bu sevinç gurur ve iftiharla başta tüm vatandaşlarımıza, tüm teşkilat mensuplarımıza, tüm sivil toplum kuruluşlarımıza, siz değerli basın mensuplarımıza ve emniyet müdürlüğümüze sonsuz şükranlarımı ve teşekkürlerimi iletiyor,
Her şey Türkiye için!
Her şey Malatya için sevdamızda bizlere yaşattığınız onura, gösterdiğiniz teveccühe layık olduğumuzu gördüğümüzü ve bunu hep birlikte uzun yıllar yaşayacağımızı ifade ederek hepinize saygılarımı sunuyorum."

Çakır, muhalefet partilerinin Başbakan'ın Malatya'ya gelişinden yeterince yararlanılmadığı şeklindeki iddialarına karşılık ise şunları söyledi:

"Başbakanımızın Malatya'da görkemli bir şekilde karşılanması muhalefet partilerini kıskandırdı. Eleştirileri normaldir" dedi.

Başbakan ve gelen bakanlardan Malatya'nın yarım kalan projelerine ödenek aktarılması konusunda yardım istediklerini dile getiren Çakır, ziyaret sırasında duble yollar, temeli atılacak 800 yataklı hastane, yaş kayısı için soğuk hava deposu yapılması ve Beylerderesi Viyadüğü'nün bir an önce tamamlanması konularını aktardıklarını sözlerine ekledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız