SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kimliği Belirsiz Ceset!

A- A+ PAYLAŞ

Akçadağ’daki bir bağ evinin bahçesinde 35-40 yaşlarındaki bir şahsın cesedi bulundu. Kimliği saptanamayan şahsın donarak öldüğü bildirildi.

Akçadağ ilçesi Sarıhacı Köyü Mescidihan mevkii devlet karayolu kenarında 76 yaşındaki R.K. adlı şahsa ait bağ evinin bahçe tuvaletinde bir ceset olduğu dün jandarmaya ihbar edildi. Olay yerine giden jandarma 35-40 yaşlarındaki şahsın cesediyle karşılaşırken, doktor tarafından yapılan ilk incelemede şahsın 2 gün önce donarak yaşamını yitirdiği görüşüne varıldı.

Ceset otopsi için Malatya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, jandarma kimliğini saptamaya çalışıyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız