SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kimliği ve Öldüren Belirlendi

A- A+ PAYLAŞ

Turgut Özal Tıp Merkezi'nde yoldan geçen araçların çarpması sonucu cesedi parçalara ayrılarak 100 metrelik alana dağılan şahısın kimliği belirlendi. Ayrıca, şahsın ölümüne ilk çarpan taksinin değil, daha sonra çarpan kamyonetin neden olduğu da saptandı.

Geçtiğimiz Cumartesi günü gece Malatya-Elazığ Karayolu Turgut Özal Tıp Merkezi'nin önünde meydana gelen kazada N.T. isimli şahıs, 44 T 1323 plakalı araç ile seyir halinde iken, aynası ile çarptığı şahsı önce fark etmemiş ve onlarca aracın üzerinden geçmesi sonucunda şahsın cesedi 100 metrelik alana dağılmıştı. Taksicinin 1 kilometre gittikten sonra durumu polislere anlatması ile kaza olayı ortaya çıkmıştı.

Şahısın cesedi üzerinden her hangi bir kimlik bilgisinin çıkmaması üzerine Jandarma ekiplerince yapılan araştırmada cesedin, Yeşilyurt nüfusuna kayıtlı 55 yaşındaki Sezai Öztürk'e ait olduğu belirlendi. Şahısın eşinden ayrı yaşadığı öğrenildi.

Bu arada, şahsın ölümüne taksiden sonra çarpan kamyonetin yolaçtığı, kaçan kamyonet sürücüsünün de jandarma tarafından yakalandığı bildirildi. Jandarma, konuyla ilgili olarak, "06.02.2010 günü saat 20.45 sıralarında İl Merkez Turgut Özal Tıp Merkezi önünde N.D yönetimindeki 44…1323 plakalı otomobil ile Malatya istikametine seyir halindeyken yola çıkan yaya S.֒ye çarpmıştır. Dengesi bozularak yere düşen S.Ö, aynı istikamete seyir halinde bulunan F.ܒün yönetimindeki 44… 478 plakalı kamyonet altında kalması sonucunda hayatını kaybetmiştir. Olay yerinden kaçan F.Ü yakalanmış olup, C.Savcısının talimatıyla sürücüler gözaltına alınarak tahkikata başlanılmıştır."bilgisini verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız