SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kimse Bizi Küçümsemesin"

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:31:20
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’un orta saha oyuncusu İrfan Başaran, zorlu Kardemir Karabükspor deplasmanından puan ya da puanlarla dönmek istediklerini söyledi.

Takımın yavaş yavaş oturduğunu ve her geçen hafta daha iyi olacaklarını ifade eden Başaran, “PTT 1.Ligde yeni kurulu bir takımız. Yavaş yavaş takım oturuyor. Her geçen gün takım daha iyiye ilerliyor. Birkaç hafta sonra takım tam anlamıyla oturur. Kimse bu takımdan desteğini esirgemesin. Bu takım gün geçtikçe, çok güzel başarılara imza atacaktır” dedi.

Başaran, lige iyi başlayamadıklarını ancak yükselen bir form grafiklerinin olduğunu belirterek, “Lige 1461 Trabzonspor maçıyla güzel bir başlangıç yapmak istedik. Olmadı. Akabinde Gaziantep maçında galibiyeti kaçıran taraf olduk. Beraberlikle ayrılmasını da bildik. Ama Alanyaspor maçı bizim için çok önemliydi. İlk kez taraftarımızla buluştuğumuz maçta galibiyet almak zorundaydık. Çok şükür galibiyet ile de ayrılmasını bildik. Önümüzde zorlu bir Kardemir Karabükspor deplasmanı var. Zor deplasman olacak. Ama bizde güçlü bir ekibiz. Tek amacımız o deplasmandan puan veya puanlar ile dönmek” ifadelerini kullandı.

PTT 1.Liginde seyircilerine her zamankinden daha çok ihtiyaç duyduklarını vurgulayan Başaran, “PTT 1.Ligi gerçekten zor bir lig. Mücadele gücü yüksek bir lig. O yüzden her zamankinden çok bu sene seyircimize daha çok ihtiyacımız var. Seyircimiz bizi her dakika tetikliyor. Maçın içinde onların desteklerini duyduğumuzda mücadele gücümüz daha da artıyor. Bizim takımımızın sahadaki 12’nci futbolcuları. O yüzden seyircimiz bizi her maçta yanız bırakmasın” diye konuştu.

Başaran, ligin güçlü ekiplerden kurulu olduğunun altını çizerek, şunları söyledi: “Ligde birçok kulüp güçlü ekipler kurmak için milyonlar harcadı. Herkesin bir iddiası var. Baktığınız zaman en az 8-10 takım kafaya oynamak istiyor. Biz, Yeni Malatyaspor olarak ta o takımlara kafa tutacak konumdayız. Alanyaspor takımı geçen Play-Off’un kapısında dönen bir takım. Biz, onlar karşısında güzel bir futbol ile 3 puana uzandık. O yüzden kimse Yeni Malatyaspor’u küçümseyeyim demesin. Bu lige Yeni Malatyaspor çok güzel işlere imza atacaktır” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız