SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kimse Daha Büyük Değil"

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:09:24
A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Murat Soysal, Yeni Malatyaspor’un kötü gidişatı ve Malatya’da oynanan son iç saha maçının ardından stat koridorunda yaşanan olaylarla ilgili yazılı bir açıklama yaparak, kulübe zarar getirecek hal ve harekette bulunanları sert bir şekilde uyardı. 

Dernek başkanı Soysal’ın açıklamaları şu şekilde:

“Yıllar sonra büyük bir coşkuyla ve heyecanla yaşadığımız şampiyonluğun ardından kulübümüzün bu sezonki görüntüsü tüm Malatyalıları olduğu gibi bizleri de derinden üzmektedir. Takımımızın son haftalarda aldığı başarısız sonuçlar ve gösterdiği negatif mücadele maalesef bizleri bu açıklamayı yapmaya mecbur kılmıştır. Bugüne kadar sonsuz destek verdiğimiz ve bundan sonrada aynı şekilde devam edeceğimiz futbolcu kardeşlerimiz şunu iyi bilmelidir ki; ‘Malatya futbolunun tarihinde zaman zaman kötü dönemler olmuştur ancak mücadeleden kaçan, formasını terletmeyen, armasına namusu gibi bakmayan, mağlubiyeti kabullenen futbolcusu hiç olmamıştır, bundan sonrada olmayacaktır.’

Mevcut futbolcularımızın kalitelerine ve kişiliklerine güvendiğimizi belirterek, bu haftadan itibaren tüm oyuncularımızdan, Malatya şehrine yakışan, onurlu ve gururlu bir mücadele vermelerini bekliyoruz. Hiç kimse Malatyaspor’dan daha büyük değildir. Kulüpte yaşanan birçok gelişmeyi büyük bir kaygı ile seyrettiğimizi ve hala saklı kalan suskunluk hakkımızı koruduğumuzu yönetim kuruluna ve kulübün diğer organlarına önemle hatırlatıyoruz. Şehrimize dar geldiğini düşündüğümüz PTT 1. Lig’de bile sebebi ne olursa olsun alt sıralarda olmak, ezeli rakiplerimize kaybetmek ve tüm maçların canlı yayınlandığı bir ortamda Türk futbolunda başarısızlıklarla gündeme gelmek, şehrimizdeki futbol sevgisine vurulan en büyük darbedir. Alt yapısından A takımına kadar, stat koridorlarında yaşanan nahoş olaylardan, tesis içindeki gelişmelere kadar işleyişle ilgili her şeyden bilgimiz olduğunu ve süreci yakından izlediğimizin bilinmesini isteriz. 

Bu manada yönetim kurulu, teknik heyet ve diğer kulüp organlarını, radikal ve durumun ciddiyetini gösterecek adımlar atmaya davet ediyoruz. Malatyaspor bir sevdadır, kimsenin babasının malı değildir. İlk 10 hafta sonunda tesadüfen alt sıralarda olduğumuza inanmak istediğimizi belirtirken, yerel medyanın süreçte rolünün büyük olduğundan şüphemiz yoktur. Sadece kulübün menfaatlerini gözeten yazarlar, yorumcular, televizyoncular ve gazeteciler daima Malatyaspor ve onun başarısının yanında olmuştur. Lakin Malatyaspor’u çiftlik gören, binlerce Malatyalının ortak sevdasını şahsi kirli hesaplarına kurban etmeye çalışan ve sırf birilerine şirinlik yapmak adına, stat koridorlarında hakemlere saldıracak kadar ileri giden bazı sözde basın mensupları artık Malatyaspor’a fiilen zarar vermeye başlamıştır."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız