SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Kimse Düşmeyi Aklına Getirmesin'

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor yönetiminin yollarını ayırdığı teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile Kulüp Başkanı Haşim Karadağ, kulüp idari binasında bir basın toplantısı düzenledi.

Kulüp Başkanı Haşim Karadağ, gelinen noktada Malatyaspor'un menfaatleri için teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile yolları ayırma kararı aldıklarını belirterek, "Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile yaklaşık 5 aydır birlikte çalıştık. İkinci yarıda bir takım sıkıntılar yaşadık. Daha sonra toparlanma sürecine girdik, ancak bir takım şansızlıklar yaşadık. Sonuçta puan cetvelinde aşağılara düştük. Gelinen noktada Malatyaspor'un menfaati için Hamza Hamzaoğlu ile yollarımızı ayırma kararı aldık. Belki bir
değişiklik takıma heyecan getirir. Hamza hocamızın bu süreçte bize katkıları oldu. Bundan sonraki çalışma hayatında kendisine başarılar diliyoruz" dedi.

Bazı kulüplerin çok az para harcamalarına ve transfer yapmamalarına karşın şampiyonluk mücadelesi verdiklerini ifade eden Karadağ, "Komşu bir takımımız bile maddi sıkıntılar yaşamasına rağmen ligde ikinci sırada bulunuyor. Burada herkesin destek vermesi lazım sadece bizimle olmuyor. Bu sıkıntılar bize has olan şeyler değil. Biz sezon başından bu yana takımın alacaklarına mahsuben 1.5 Milyon TL para dağıttık. 800 bin TL de prim dağıttık. Ancak bazı arkadaşlarımız şehirde olumsuz hava estiriyor. Yönetim aleyhinde açıklamalar yapılıyor. Yönetim bu şartlarda elinden geleni yapmaktadır. Malatyaspor'un küme düşeceği kimsenin aklına gelmesin. Takımın küme düşeceğini düşünenler stada gelmesin" diye konuştu.

Teknik direktör değişikliğinin takıma yarayıp, yaramayacağını ilerleyen günlerde göreceklerini kaydeden Karadağ, "İnşallah değişiklik takıma yarar. Biz Süper Lig'den düştüğümüz sezon teknik direktör değişikliğine gitmiştik, ama yine de ligden düşmüştük. Biz olumlu olsun diye çabalayacağız. Teknik direktör seçiminde acele etmeyeceğiz. Hata yapmaktansa birkaç gün beklemek daha olumludur. Doğru bir karar vermek için buradayız. Bu nedenle üç günlük elbisemle apar topar Malatya'ya geldim. Kenetlenirsek bu takım ligden düşmeyecek. Kimseye tepki göstermek gibi bir lüksümüz yok. Herkes 30 bin kişilik stat yapılacak diyor. Bu takım yaşamayacaksa stadı ne yapacağız ? Malatyaspor, hepimizin şeref ve namusudur. Herkesin bu takıma sahip çıkması gerekir" dedi.

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ise, yönetimin aldığı karar sonrası takımla yollarını ayırdıklarını belirterek, "Ben bugüne kadar birlikte çalıştığım arkadaşlarıma, bizlere inanan taraftarlarımıza ve basın mensuplarına teşekkür etmek istiyorum. Keşke sonuç anlamında başarılı bir takımın antrenörü olarak karşınızda otursaydım. Ama istediğimiz sonuçları alamadık. Herşeyin bir başlangıcı olduğu gibi sonuna da ulaştık. Biz, ekip olarak gerçekten iyi bir ortamda çalıştık. Futbolcularımız da çalışmalarımızda hiçbir zaman aksi bir davranışta bulunmadılar. Ümit ediyorum ki, bundan sonraki maçlarda takım istenilen başarılara ulaşacaktır. Ligin ikinci yarısında kendi gücümüzdeki maçları kazandık. Bundan sonra da kendi güçlerindeki takımlar karşısında başarılı sonuçlar alacak güçleri var. Malatyaspor'un asıl şimdi birlik ve beraberliğe ihtiyacı var" dedi.

"Takım neden başarısız oldu ?" yönündeki bir soruya Hamzaoğlu, "Bazı maçlarda gücümüz yetmedi. İşin gerçeği 'Malatyaspor çok iyi bir takım' demek mümkün değil. Bu takımı götürebilecek bir oyuncu kadrosu yok. Alternatifimiz de pek fazla yok. Dolayısıyla güçlü takımlara karşı gücümüz yetmedi" şeklinde cevap verdi.

Basın toplantısı sonrası kulüpten ayrılan teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'na az sayıda Malatyaspor taraftarı sevgi gösterisinde bulundu. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ve ekibi daha sonra Malatya'dan ayrıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız