SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kimse Farklı Yöne Çekmesin"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:01:45
A- A+ PAYLAŞ

Bağımsız aday olduktan sonra amaçlarının farklı yönlere çekildiğini belirten Battalgazi Merkez İlçe Bağımsız Belediye Başkan adayı Ali Ekinci, “Biz hiçbir zaman ne bir grubun ne bir aşiretin, ne de bir toplumun ve belli bir kesimin, tarafı ve savunucuları olmadık” dedi.

Malatya Battalgazi Merkez İlçe Bağımsız Belediye Başkan adayı Ali Ekinci Memur-Sen’e bağlı Eğitim-Bir-Sen Malatya Şubesini ve Bakırcılar Çarşısı esnaflarını ziyaret etti. Şube başkanı Kerem Yıldırım ile bir süre sohbet edip istişarelerde bulunan Ekinci, yerel seçimlerde destek istedi.

Bağımsızlıklarını her yerde dile getirdiklerini ve amaçlarının farklı yönlere çarpıtıldığını belirten Ekinci, “Bu süreci birilerinin çarpıtmaması ve farklı yönlere çekmemesi için özellikle tarafsızlığımızı ve bağımsızlığımızı her yerde dile getiriyoruz. Kimse bizim amacımızı farklı yönlere çekmesin. Biz birilerini hedef almak için değil, kimseye zarar vermek için değil, tam aksine yapılan ve alınan bir yanlış kararın toplumumuza verdiği zararları ve derinden üzdüğünü dile getirmek için bu yola çıktık” dedi.

Hiçbir zaman ne bir grubun ne bir aşiretin, ne de belli bir kesimin, tarafı ve savunucuları olmadıklarına vurgu yapan Ekinci, “Gerek bazı basın, yayın organları ve gerek bu işi istemeyen bazı kesimler mutlaka işimize fitne sokup, çeşitli şeyler söyleyeceklerdir. Neticede bu hareketimizin başlangıcında zaten söylendi. Kimileri “Adıyaman Hareketi” dedi. Kimileri “Aşiret Hareketi” derken kimileri de Başbakan’ın hedef alındığını savundu. Bu gibi söylemler ile doğru olan bu hareketimizi yanlış lanse etmeye çalıştılar. Ama bütün bunlara karşı biz gereken tepkilerimizi ortaya koyduk. Biz hiçbir zaman ne bir grubun ne bir aşiretin, ne de bir toplumun ve belli bir kesimin, tarafı ve savunucuları olmadık. Zaten biz evvelden beri inancımızın gereği böylesi durumlardan da kaçındık” ifadelerini kaydetti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Kerem Yıldırım, “Öncelikle çıktığınız bu yolda sizlere ve ekibinize çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Hakkınızda hayırlı olanı temenni ediyorum” dedi.

Daha sonra Bakırcılar Çarşısı esnaflarını ziyaret eden Ekinci, esnafların sıkıntı ve taleplerini dinleyerek yerel seçimlerde de destek istedi. Ekinci’ye esnafların oldukça ilgi göstermesi de dikkatlerden kaçmadı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız