SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Kimse Kılını Kıpırdatmıyor'

A- A+ PAYLAŞ

TFF 2. Lig takımlarından Malatyaspor'da forma giyen ve takıma geri dönüp dönmeyeceği belli olmayan Selim Akbulut, İstanbul takımlarından Sarıyer ile el sıkıştı.

Selim Akbulut, yaptığı açıklamada, gönlünün Malatyaspor'a dönmekten yana olduğunu ancak kulübü ciddi anlamda sahiplenecek kimse çıkmadığı için kendisine gelen teklifleri değerlendirmek zorunda kaldığını söyledi. Akbulut, yeni sezon hazırlıklarına başlayan Malatyaspor'a geri dönmesi yönünde bazı görüşmeler yapmasına rağmen, dönmesinin mümkün olmadığını ifade ederek, "Ben açıkca söylemeliyim ki, gönlüm Malatyaspor'a geri dönmekten yana. Yeni sezon hazırlıklarına başlayan sarı-kırmızılı ekibe dönmem için kulüpten bazı yetkililerle görüşme yaptım.O görüşmelerde söylediğim gibi Malatyaspor Kulübünü sahiplenecek ve takımın arkasında olduğunu hissettirecek ne Valilikten ne de Belediye'den kimse yok.Malatyaspor'u çok seven insanlar takımı yaşatmak için mücadele ediyorlar, onları kutluyorum ancak kulübün ayakta kalması adına takımı sahiplenecek insanların ortaya çıkması ve ciddi oluşumların kulübü alması gerekiyor. Gördüğümüz kadarıyla şu ana kadar böyle bir sahiplenme söz konusu olmadı. Elini taşın altına koyması gereken kişilerin kenara çekilmesi herkesi tedirgin ettiği gibi beni de düşündürüyor. Beni arayıp takım çalışmalarına katılmamı isteyen insanlara teşekkür ediyorum ama bu şartlarda takıma geri dönmem neredeyse imkansız" dedi.

"BU DURUMDA GERİ DÖNMEM ÇOK ZOR"
Malatyaspor'un geldiği bu konuma çok fazla üzüldüğünü sözlerine ekleyen tecrübeli futbolcu, "Ben Trabzonluyum ancak kendimi yarı Malatyalı gibi görüyorum. Malatya çok güzel bir şehir ve yaşatılması gereken bir futbol kulübü var o da Malatyaspor. Ne yazık ki kulübün yaşaması adına taraftarlardan başka hiç kimse kılını kıpırdatmıyor. Neden böyle oluyor anlamadım. Belediye Başkanı, Vali ve diğer sivil toplum örgütlerinin başında olan kişiler bu kulübün daha güçlü hale gelmesi için somut adımlar atmalı.
Açıkçası kulüpte bir toparlanma ve gelecek günlerin olumlu olacağına yönelik bir ışık gelse hiç düşünmeden Malatya'ya gelir ve takımla birlikte idmanlara çıkarım. Çünkü ben Malatya'yı çok seviyorum.Fakat bugüne kadar Malatyaspor Kulübündeki sorunların aşılması adına atılmış bir adım göremedim. Bu durumda benim gelmem çok zor" diye konuştu.

"BAKMAK ZORUNDA OLDUĞUM BİR AİLEM VAR"
Malatyaspor kulübünde yaşanan bu olumsuzluklardan dolayı gelen teklifleri ele aldığını söyleyen Selim Akbulut, "Ben 25 yaşında ve hedefleri olan bir insanım bunun yanında bakmak zorunda olduğum bir ailem var. Tüm bunları düşünüp kendime göre bir gelecek çizmek zorundayım. Elime geçen fırsatları iyi değerlendirmek istiyorum. İskederun D.Ç, Samsunspor ve Sarıyer kulüpleriyle görüşmelerim oldu. Bu teklifler arasında en cazibi Sarıyer'den geldi.Bu akşam İstanbul'a gideceğim, yarında Sarıyer Kulübü Başkanı ve
yöneticileriyle bir görüşmem olacak. Herhangi bir aksilik olmadığı taktirde Sarıyer ile resmi sözleşme imzalayacağım" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız