SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kimse Memnun Değil"

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:56:25
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, CHP Kuluncak İlçe Başkanı Kemal Yıldırım’ı ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Malatya Milletvekili Ağbaba, CHP Kuluncak İlçe Başkanı Kemal Yıldırım’ı makamında ziyaret ettikten sonra Sorular beldesi, Alvar, Çörmü, Bicir, Kızılhisar, Konaktepe, Gögebakan,Karıncalık ve Ciritbelen köylerini ziyaret etti.

İlk olarak CHP Kuluncak İlçe Teşkilatı’nı ziyaret eden Ağbaba, ardından Kuluncak merkezinde kurulan pazarı gezdi. Vatandaşlarla görüşen, dertlerini dinleyen Ağbaba, daha sonra kısa bir süre önce Kuluncak Kaymakamlığı görevine atanan Hasan Gündoğdu’yu makamında ziyaret ederek başarı dileklerini iletti.

Türkiye’nin hem ekonomik anlamda hem de siyasi anlamda iyi yönetilmediğini iddia eden Ağbaba, “Malatya’da hayvancılık yapan, kayısı, kiraz, ceviz üreten kim varsa hiç kimse hayatından memnun değil. Milli gelir 3 kat arttı diyenler gelip Kuluncak’a, Sofular’a, Alvar’a baksınlar. Emek verenlerin, ekenlerin, biçenlerin milli geliri 3 kat artmış mı baksınlar. Burada kimsenin milli geliri 3 kat artmış değil. Milli geliri 3 kat artanlar iktidarın yandaşları” dedi.

Ağbaba, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Bu dönemki kadar hırsızlığın, yolsuzluğun olduğu hiçbir dönem olmadı. Bu dönemde Cumhuriyet tarihinin toplamından daha fazla yolsuzluk var. Kimler zenginleşiyor bir bakın. Bunların dönemindeki kadar ayrımcılık da hiçbir dönemde olmadı. Ayrımcılık yapmıyoruz diyenler en fazla ayrımcılık yapanlar. İnsanların mezhebinden, etnik kimliğinden dolayı ayrımcılık yapıyorlar.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız