SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kimse Partili Yargıçtan Adalet Bekleyemez"

0
Güncellendi - 2017-03-24 20:31:48
A- A+ PAYLAŞ

Referandum çalışmalarına devam eden CHP İl Başkanı Enver Kiraz, Kuluncak ilçesinde partililerle bir araya geldi.

CHP Kuluncak ilçe başkanlığında yapılan toplantıya Hekimhan Belediye Başkanı Aliseydi Millioğulları, il yöneticileri ve vatandaşlar katıldı.

CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz yaptığı konuşmada "Bu konu partiler üstü bir konudur. Ön planda Türkiye Cumhuriyeti var. Kurtuluş Savaşı’nda bu ülkenin dört bir tarafında mücadele etmiş, uluslararası sermayeye diz çöktürmüş, tam bağımsızlığını kurmuş, yetkiyi saltanattan alıp halka vermiş, halkın kendi kendini yönetme şeklini ortaya koymuş, demokrasiyi, bu ülkede yaşayan herkesin parlamentoda temsiline imkân veren bir sistem var. Tartışmasız birinci ilkemiz ve görevimiz saltanattan alınıp halka verilen iradeye sahip çıkmaktır. Halkın kendi iradesine sahip çıkmasının mücadelesini vereceğiz.

Bu sadece CHP sorunu değil. Türkiye’de yaşayan herkesin sorunu. Egemenliğin saraya verilmemesinin, millette kalmasının mücadelesini vereceğiz. Kimse partili birinin belirlediği yargıçtan adalet bekleyemez. Yargının tüm kurumlarını ve üyelerini belirleyen partili bir başkan olursa adalete güven ortadan kalkar.

Bu maddelerle ülkenin sorunları çözülüyor mu? Dolar düşüyor, terör bitiyor mu? Yoksulluk bitiyor, eğitim düzeliyor mu? Türkiye’de şu ana kadar ne istediler de yapmadılar?

Bu seçim CHP referandumu değil. Bu seçim Türkiye’nin toplumsal bütünlüğünün seçimidir. Bu seçim, milliyetçilerin, muhafazakârların, sağcıların, solcuların, toplumsal barıştan yana olan herkesin referandumudur. Türkiye Cumhuriyeti’nin varoluş ya da yok oluş referandumudur. Barış ve huzurun referandumudur. Türkiye’nin barıştan en uzak olduğu bir dönem yaşıyoruz. " dedi.

Daha sonra Kiraz, Kuluncak esnafını gezerek hayırlı işler diledi. Esnafa,neden hayır dediklerini anlatı ve Anayasa paketi ile ilgili kısaca bilgi verdi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • Alican (7 yıl önce)
    Editör benim mesajım niye yayınlanmıyor bumu tarafsız basın anlayışınız..Biz vereceğimiz oyun vebalinin farkındayız ve o maddeleri defaten okuduk..Mevcut sistemde hayır yok şahidizki darbeler,muhtıralar sağ soldu şimdi kürt türk infiali yaratılarak bu ülke dizayn ediliyor..Feetch,moodys ve standard & foorce yediğimiz ekmeğin miktarını belirliyor..Bm,ab,nato her şey ortada her şey sömürü ve her şey kendileri için dizayn edilmiş..Başbakanımız,cumhurumuz ve meclis bir yerden sonra çaresiz kalıyor.Rahmetli eceviti hatırlayın.Çünkü yargı,vesayet her şeyin üstünde gelde bu sisteme bağımsız de Günümüzde.erdoğan yönetimi fetönün,pkknın ve Türkiyemi paristen,berlinden,londradan ve abd'den yönetenlerin hoşuna gitmedi diye 15 temmuz darbesine kalkışılıyor.Bu sistem yanlış.Bu ülkeyi bu karanlık güçler,üç komutanla beş yargıcı ayartıp darbeyle,terör cinayetleriyle işleyenler değil ,milletin seçtiği tam yetkiyle donatılmış milletimizden birisi yönetsin..İsterse bu chp'lide olabilir.Bunda sıkıntı yok.İşte bizim derdimiz bu..2019 Seçimlerinde belkide chp'li biride seçilebilir pekala..Neden olmasın..Merkelin,ruttenin teresanın ne işi var bizim seçimimizle iç işlerimizle niye bu kadar ilgililer hiç düşündünüzmü?sandıktan "EVET"çıkarsa yıllardır sömürdükleri ekmek elden gidecekte ondan..
    0
    0
    Yanıtla
  • yuksel (7 yıl önce)
    Vatandaş ve kuluncaklı işini biliyor. kişinin işidir aynası. lafa kimse bakmaz. Allah herkesin niyetini çok iyi biliyor. Kimlerin bu millet için neler yaptığını ,bu millet çok iyi biliyor. EVET yola devam. Niyetler güzel . akıbette güzel olacaktır. İnşallah.
    0
    0
    Yanıtla
  • Alican (7 yıl önce)
    Chp aklımızla alay edip duruyor.bende enver beye sorayım peki şu anki mevcut sistemle neyi çözebildik?Terörmü,dolar spekülasyonlarınımı yoksulluk derken bence kendi partinin dönemlerine bir bak ne kadar yoksulluk hastahane türküleri bestelendi o yıllarda?Benim mehmedimin ayşe fatmalarımın ne işi vardı Almanyada fransada.Bunlar çatır çatır sanayii kurup ticaret yaparken biz darbelerle terörle sindirildik,yoksullaştırıldık.Başbakanımız ,cumhurumuz var lakin bu memleket berlinden londradan,paris ve Washingtondan yönetiliyor..Yediğimiz her dilim ekmeğin miktarına kadar bunlar belirliyor..Yeter be artık sizde uyanın..Bu ülke bir tek yerden yönetilsin oda beş yılda bir milletin seçtiği başkan olsun..Bunun neresi kötü.Sayın kiraz?
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa BULUT (7 yıl önce)
    ALİ, CENGİZ VE TUNCAY KARDEŞİM; O KADAR İDDALI YAZIYORSUNUZ Kİ, SANKİ 18 MADDEYİ OKUMUŞ, İDRAK ETMİŞ GİBİ YAZIYORSUNUZ. ÖNCE OKUYUN. OYLANAN HERHANGİ BİR PARTİ DEĞİL. HEPİMİZİN GELECEĞİ OYLANIYOR. TEK PARTİ DÖNEMİ BAŞLATILACAK. PARTİLİ CUMHURBAŞKANLIĞININ NE OLDUĞUNU ÖĞRENİN ÖNCE. İL PARTİ BAŞKANLARI VALİDEN DAHA ETKİLİ OLACAK. BİR DE BURADAN BAKIN. YÜKSEK TELDEN HAMASET NUTUKLARINA BAKIP'TA ETKİLENMEYİN. MEMLEKETİMİZ İÇİN HAYIRLI OLAN HAYIRDIR. SEVGİLER.
    0
    0
    Yanıtla
  • mahmut kılınç (7 yıl önce)Mustafa BULUT isimli kullanıcı yorumuna
    yine bilmiş bilmiş konuşmuslar. Atatürk, inönü, Chp, özal anap, demirel dyp, gül ak parti, erdoğan ak parti geriside darbe sonucu gelenler şimdiye kadar bunlar iyiydi bundan sonrası kötü olacak şaşarım aklınıza Evet şaşarım aklınıza
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (7 yıl önce)
    Yeter söyledikleriniz yalanlar.partili yargıçmış.partili yargıçları CHP li adalet bakanları seyfi Oktay'a ,Mehmet Moğultay a sor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz karaca (7 yıl önce)Ali isimli kullanıcı yorumuna
    Yanlışı yanlışla mı telafi etmek gerekiyor anlayışınıza bravo .Umudumuz daha iyi. demokrasi ve. Hukukun tesis edilmesi.Partilerin başına geçen liderleri yıkmak mümkün olmuyor.Yarın evet çıkarsa başa gelen başkanın değiştirilmesi mümkün mü ?Saddam'ı Hüsnü Mubarek'i ,Hafız Esat'ı seçimle indirebildilermi?
    0
    0
    Yanıtla
  • cengiz (7 yıl önce)
    kılıçdaroğlu 18 maddeyi okumamış..bunlarmi okuyacak..okusalardı ne kadar saçma ve alakasız seyler soylediklerini anlarlardi...
    0
    0
    Yanıtla
  • Tuncay (7 yıl önce)
    Bunlar hepten bilgisiz sokakta'ki vatandaş Dağdaki çoban kardeşim bunlardan daha iyi biliyor bu işleri. Adamlar okumaz öğrenmez kafasında uyuduruk saçma sapan bilgiler ile vatandaşın kafasını karıştırıyor. Bu millet evet demeye karar verdi siz ne yaparsanız yapın.chp kurulduğu günden beri ülkeye millete faydalı olan herşeye karşı geldi. Yapıldıktan sonra'da herkes gibi kendileri'de faydalandi geçin bunları tek Türkiye tek devlet tek yürek için evet EVET demek için yüzlerce sebep var anlayın artık.
    0
    0
    Yanıtla