SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Kimse Sahip Çıkmadı'

A- A+ PAYLAŞ

Antrenör Ahmet Özelçi'nin görevi bırakmasının ardından TFF Bayanlar 2. Ligi'nde mücadele eden Malatya Gençlik ve Spor Bayan Futbol Takımı'nın kapanması gündeme gelirken, alınan bilgilere göre takıma şu ana kadar kimsenin sahip çıkmadığı öğrenildi.

Antrenör Ahmet Özelçi, Malatya Gençlik ve Spor Bayan Futbol Takımı'na şu ana kadar kimsenin sahip çıkmadığını, böyle giderse takımın kapanacağını söyledi. Takımın devam etmesi adına çaba sarf ettiklerini, ancak Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile bazı esnafların dışında destek göremediklerini ifade eden Özelçi, "Maalesef takım bugünlere kadar geldi. Biz zor şartlarda elimizden geleni yaptık. Bayan futbol takımı play-off maçlarına kadar gitti, ama yeterli desteği göremedik. Şimdi ben görevi bıraktım,ama takıma sahip çıkılmadığını görüyorum. Böyle giderse takım kapanacak" diye konuştu.

Özelçi, bayan futbol takımında milli takımda oynayan yetenekli futbolcuların olduğuna dikkat çekerek, "Bildiğiniz gibi milli takıma bayan futbol takımından iki oyuncu gidiyordu. Bunun yanında birkaç oyuncumuz da milli takımda oynayacak düzeyde. İnşallah kızlarımız için hayırlısı olur" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız