SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Kimseden Beklentimiz Yok'

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor'da kulüp basın sözcüsü Cebrail Mungan, sahalarında oynayacakları bütün maçları kazanmak zorunda olduklarını söyledi.

Bir hafta alınan başarılı sonuçların ardından şampiyonluk şarkılarının söylenmesinin doğru olmadığını kaydeden Mungan, "Neticede Orduspor karşısında aldığımız galibiyetin ardından herkes şampiyonluk şarkıları söylemeye başladı. Ancak, biz baştan beri bunun doğru olmadığını söylemeye çalıştık. Çünkü, bu takım transfer yapmakta geç kaldı. Biz her zaman dediğimiz gibi ilk hedefimiz lig'de kalmak ve orta sıralarda kendimize yer bulmak. Şu anda kümeye düşmemek için mücadele veriyoruz. Kendi sahamızda amaç kazandığımızda havaya girip, deplasmanda maç kaybettiğimizde de hayal kırıklığı yaşatmak istemiyoruz" dedi.

Mungan, kendi sahalarında oynayacakları bütün maçları kazanmak zorunda olduklarını belirterek, "Kendi sahamızdaki bütün maçları kazanırsak herhangi bir sorun kalmaz. Bu takım içerde oynayacağı bütün maçları kazanacak güçte. Büyük ya da küçük takım demeden içerdeki bütün maçlarımızdan galip gelmemiz bizim için önemli" diye konuştu.

Bolu maçında şansız şekilde puan kaybettiklerini ifade eden Mungan, "Boluspor maçında ilk yarı temkinli oynadık. Beraberliği yakaladığımız maçta aleyhimize verilen penaltı maçın kopma noktasını oluşturdu. Tabi takım kötü oynadı veya iyi değildi demek doğru değil. Yenilen dört gole bakmamak lazım. Bu takım deplasmandan puan ile dönebilirdik, ancak şansız şekilde puan kaybettik" şeklinde konuştu.

Mungan, kulübe destek verilmesi gibi bir durumun söz konusu olmadığını kaydederek, "Malatyaspor yönetim, teknik heyet ve futbolcular kendi özverisiyle ayakta duruyor. Bunu söylemekten gına geldi. Artık kimseden bir beklentimiz yok. Sonuçta biz söyledik yine biz kötü olduk. Bundan sonra taraftarlarımızdan bizleri kendi sahamızda oynayacağımız maçlarda yalnız bırakmamalarını istiyoruz. Her maçımızı 10 bin kişiye oynarsak, bu takım başarılı olur. O zaman her maçta takımız rahatlıkla dört gol atar. Biz taraftarlarımızdan bizleri yalnız bırakmamalarını istiyoruz" dedi.

Sarı-kırmızılı takım, cumartesi günü kendi sahasında oynayacağı Çaykur Rizespor maçı hazırlığına yarın başlayacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız