SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kimseden Korkumuz Yok"

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:37:31
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarımdan Yeni Malatyaspor’da forvet oyuncusu Coşkun Yılmaz, Hatayaspor’u yenerek zirvedeki yerlerini geri almak istediklerini söyledi. 

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde basın mensuplarına açıklamada bulunan Yılmaz, kendi performansı ve önlerindeki Hatayspor maçıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Tecrübeli golcü, Hatayspor ile Pazar günü deplasmanda önemli bir karşılaşma oynayacaklarını ifade ederek, “Anadolu Selçukluspor maçında omzumda bir sakatlık yaşadım. MR çektirdim. Çıkan sonuçta yırtık olduğunu gördük. Ama fedakarlık yapmak gerekiyorsa, Hatayspor maçında yapacağım. Elimizden geleni yapacağız. Hatayspor maçında hocam forma verdiği takdirde oynamak istiyorum. Kimseden korkumuz yok” dedi.

Hatayspor’u yenerek, liderlik koltuğunu geri almak istediklerini kaydeden Yılmaz, “Böyle maçların bizim adımıza daha kolay olacağını düşünüyorum. Sahamızda oynadığımız maçlarda rakip takım bizden 1 puan almak istiyor. Deplasmanda oynadığımız maçlarda rakiplere karşı daha iyi oynuyoruz. Hatayspor iddialı olduğu için futbol oynamaya çalışan bir ekip. Kontradan gol aramaya çalışmayacaklar. Bizim için böyle oynayan takımlar karşısında başarılı olmak daha kolay. Ben Hatayspor deplasmanından istediğimizi alıp, döneceğimize inanıyorum” şeklinde konuştu.

Yılmaz, kendi performansıyla ilgili yaptığı açıklamada, “Kendi adıma konuşmak gerekirse de takıma geç katıldım. Ayrıca kupa maçında kırmızı kart gördüm. Biraz alışma sürecim oldu. Zamanla daha iyi olacağım” ifadesini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız