SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Kimsenin Arka Bahçesi Değiliz''

A- A+ PAYLAŞ

Bağımsız Kamu Görevlileri Konfederasyonu'na bağlı Bağımsız Ulaşım Sendikası Genel Başkanı Tuncay Altun, sarı sendikacılık yapmadıklarını belirterek, iktidarın doğrusunu alkışlayan, yanlışlarını eleştiren bir politika sergilediklerini açıkladı.

Malatya Gazeteciler Cemiyeti'nde, Şube Başkanı Güler Aydoğan, sendikanın genel mali sekreteri Mehmet Arlı ve genel merkez yönetim kurulu üyeleri Demir Yıldız ve Arif Sayım ile birlikte basın toplantısı düzenleyen Bağımsız Ulaşım Sendikası Genel Başkanı Tuncay Altun, geçtiğimiz ekim ayında göreve getirildiğini, Türkiye'yi dolaşarak sendikal çalışma yaptıklarını ve üye sayılarının arttırmaya çalıştıklarını söyledi.

Bir partinin arka bahçesi olmadıklarını ve sarı sendikacılık yapmadıklarını dile getiren Altun, memurların yüzde 50'sinin sendikalı olmadığını, bu memurları sendikalarına üye yapmak için çaba göstereceklerini vurguladı.

Memurların sıkıntıda olduğunu, alım güçlerinin yükseltilmesi gerektiğini söyleyen Altun, "2002 yılında yapılan anlaşmada memura enflasyon artı 2 puan fazla zam verilecekti. Bu 2003 yılında kaldırıldı. Dolayısıyla memur emekli olana kadar bir ev ve bir araba parasını kaybetti" dedi.

Altun, iktidarın doğrusunu alkışlayan, yanlışlarını eleştiren bir politika sergilediklerini kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız