SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Kimsenin Gücü Yetmez'

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya'da belde ve ilçe kongrelerine start verdi.

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesine bağlı Yakınca Beldesi AKP Belde Başkanlığı 3. Olağan Kongresi milletvekilleri Mücahit Fındıklı ve İhsan Koca'nın katılımıyla gerçekleştirildi. Malatya milletvekili Mücahit Fındıklı, "Milletimizin içinde fırtınalar kopuyor, ama içinizde fırtınalar kopmasın" diyerek, "Şundan kesinlikle emin olun. AK Parti bu ülkenin 7'sinden 70'ine tüm yurtta bu memleketin huzur ve refah güllerini açtırmıştır. Siyasi arenada AK Parti ile baş edemeyenler, karanlık olaylarla partimizin önünü kapatmaya çalışıyor. Onlar bilmiyorlar ki bu parti halkın mayasıyla mayalanmıştır. O yüzden bu partiyi kapatmaya kimsenin gücü yetmez" şeklinde konuştu.

AKP Malatya Milletvekili İhsan Koca ise AKP'nin insan odaklı bir parti olduğunu belirterek, "Bizi engellemeye çalışanlar endişe taşısınlar. Biz partimizin kapatılmayacağına inanıyoruz. Kimse bizleri ülkemize ve milletimize hizmet vermekten alıkoyamaz" dedi.

Yakınca Beldesi AKP Belde Başkanı Alparslan Özfırat da, AKP teşkilatında görev yapmaktan gurur duyduğunu ve bundan sonrada el ele gönül gönüle hizmet vereceklerini söyledi.

Konuşmaların ardından seçime geçilirken, mevcut başkan Alparslan Özfırat yeniden aday oldu. Seçimde 105 delege oy kullandı.

AKP Yakınca Belde teşkilatının Alparslan Özfırat başkanlığında oluşan yönetim kuruluna, Abdullah Kıyıcı, Nurettin Çırağ, Mesut Arslan, Mahmut Cantürk, Nurettin Kucur, Hakan Samanlı, Muammer Gökçe, Vahap Murat Avcı ve Mustafa Tunç seçildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız