SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kimsenin Şüphesi Olmasın"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:38:21
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ile Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ne (MESOB) iadeyi ziyarette bulundu. 

Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper, TSO’ya yaptığı ziyarette TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç ile bir süre görüştü.

TSO Başkanı Erkoç, ziyaret için teşekkür ederek, Alper’e yeni görevinde hayırlı hizmetlerde bulunmasını temenni ederek, “Türkiye’de yargı önemli bir kurum. Kimsesizlerin kimsesi olma noktasında bir insanın başına bir iş geldiğinde ilk kapısını çaldığı kurum yargıdır. Malatya’da başarılı işler yapmanızı yürekten temenni ediyorum. Malatya TSO olarak bizim yaptığımız şey, Malatya’nın menfaati için, gelişmesi için, huzuru için, birlik ve beraberliği için geçmişte olduğu gibi, bundan sonrada birlikte hareket edeceğimizi, bütün kurumlarla diyalogu en üst seviyede tutacağımızı ifade etmek istiyorum” dedi.

Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper ise, iadeyi ziyarette bulunduğunu aktararak, “Bizim de şüphesiz yegane gayemiz, görev yaptığımız yerde hizmetin verimliliğini en üst noktalara çıkartabilmektir. Bu noktada gerek hukuki anlamda ve gerekse de yargının yapılanması anlamında üzerimize düşen her türlü görevi hakkıyla en iyi şekilde suretle ifa edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Şüphesiz gücünü milletten alan bir kurum olarak ve millet adına karar veren bir kurum olarak görevimizin hakkıyla ifası noktasında bizlerde Malatya’ya üzerimize düşen her türlü görevi yapacağım taahhüdünde bulunuyorum” dedi.

Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper MESOB Başkanı Şevket Keskin’i ziyaret ederek burada esnaf odaları başkanları ile bir araya geldi.

MESOB’a iadeyi ziyarette bulunduğunu belirten Başsavcı Alper, “Bundan sonraki çalışmalarımızda şüphesiz biz sürekli olarak adaletin yanında olacağız, halkın yanında olacağız. Adalete hizmet etmek ve Malatya halkına hizmet etmekten başka gayemiz de yoktur” dedi.

Başsavcı Alper’e görevinde başarılar dileyen MESOB Başkanı Keskin ise, “Sizleri kendi mekanımızda ağırlamaktan mutluluk duyduk. Başsavcımızın Malatya’da görevi süresince başarılı çalışmalar yapacağına inanıyoruz. Malatya’nın bir özelliği var, buradaki bürokratlarımızın Malatya’dan sonra daha yüksek makamlara gideceğine inanıyoruz. Kurumlar ile iyi bir diyalogumuz var. Başsavcımız bölgeyi yakından tanıyor ve biliyor. Özellikle adliye ile halkın arasında bir köprü olacağına inanıyoruz” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız