SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kimsenin Şüphesi Olmasın"

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:42:51
A- A+ PAYLAŞ

Eğitim-Bir-Sen’in 23.kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir açıklama yapan Eğitim-Bir-Sen Malatya Şube Başkanı Kerem Yıldırım, ”Eğitim-Bir-Sen hep uzlaşma ve diyalogdan yana olmuştur ve olmaya da devam edecektir” dedi. 

Sendika binasında 23. Kuruluş yıl dönümü nedeniyle basın açıklaması yapan Eğitim-Bir-Sen Malatya Şube Başkanı Kerem Yıldırım, 14 Şubat 1992 yılında kurulan sendikalarının duruşu, ufku, misyonu ve vizyonu ile Türkiye’nin en saygın ve en büyük sivil toplum kuruluşu olduğunu söyledi. Hak ve Özgürlük mücadelesi ile 23 yılı geride bıraktıklarını belirten Yıldırım, “Her eylem yeniden diriltir beni, nehirler düşlerim göl kenarında’ diyerek toplumu tepki vermeye, harekete geçmeye ve haklarını aramaya çalışan Mehmet Akif İnan ve bir grup arkadaşı tarafından kurulmuştur Eğitim-Bir-Sen” dedi.

Eğitim-Bir-Sen’in Türkiye’de 320 bin, Malatya’da ise 6 bin 150 üyesi ile Türkiye’nin daha demokratik, özgürlüklerin daha fazla yaşanılabildiği bir ülke haline dönüştürülmesini sağlamak için yoğun bir çaba sarf ettiğini belirten Yıldırım, “Eğitim-Bir-Sen’in emek, özgürlük ve demokrasi konusunda toplumun tüm katmanlarının kalıcı bir duyarlılığa sahip olması için gösterdiği çabanın artarak devam edeceğinden kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Yıldırım, Eğitim-Bir-Sen’in kuruluşunda ve büyümesinde emeği geçen tüm herkese teşekkür ederek nice 23. yıllarda temennisinde bulundu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız